Prva pojavljivanja u javnosti nakon porođaja

Kejt Midlton: Ko bi rekao da se ona ikada porađala? (FOTO)

Za nju kažu da je prava britanska modna ikona, odmerena i uvek smerno odevena, ali od kada se prvi put pojavila u javnosti nakon rođenja sina, vojvotkinja od Kembridža dobila je još jedan kompliment
Star look
13:32h Autor:
Kejt Midlton: Ko bi rekao da se ona ikada porađala? (FOTO)
Foto: Reuters

Od trenutka kada je na svet došao mali princ Džordž, 22. jula prethodne godine, vojvotkinja od Kembridža se više puta pojavila u javnosti i svojom pojavom izmamila brojne pohvale na račun svog izgleda. Pogledajmo redom neka od njenih prvih pojavljivanja nakon porođaja.

Njeno prvo pojavljivanje nakon porođaja, bilo je 23. jula ispred bolnice Sveta Meri u Londonu, u društvu svog supruga, princa Vilijama, držeći malog Džordža u naručju.

Odevena u svetlo plavu haljinu na tufne, poznate dizajnerke Dženi Pekam, Kejt nije krila posle porođajni stomačić, već nasmejana pozirala pred svetlima kamera i milionskim auditorijumom koji je s nestrpljenjem čekao rođenje trećeg naslednika britanske krune.

Četiri nedelje nakon porođaja, tačnije 19. avgusta 2013. godine, poznati par pozirao je sa svojim sinom i psom u dvorištu porodične kuće. Novopečena mama izgledala je srećno i zadovoljno, smešeći se u ljubičastoj haljini za trudnice marke Seraphine.

Bez obzira na odabir haljine, Kejt kao i uvek izgleda sasvim opušteno i prirodno, te je dobar primer mnogim majkama da uživaju u svom telu i nakon porođaja, te da se ne stide nijednog kilograma viška.

Nakon porodičnog poziranja, vojvotkinja od Kembridža blistala je od samopouzdanja kada se pridružila svom suprugu princu Vilijamu kako bi dali znak za početak trke oko ostrva Englisi gde sada žive.

Za svoje prvo zvanično pojavljivanje u javnosti nakon porođaja, 30. avgusta 2013. godine, Kejt je bila jednostavno i svedeno obučena, uspevši da pokaže svoju zavidnu liniju i prikrije eventualne nedostake na svom telu.

Ona se odlučila za klasične crne pantalone, tufnastu bluzu i zeleni sako.

Za koju god odevnu kombinaciju da se odluči, onaj neizostavni detalj na njoj je njen osmeh. Iako joj, verovatno kao i svim ostalim mamama, nije bilo nimalo jednostavno da skine višak kilograma i vrati se na staru kilažu, Kejt je uvek vedra i nasmejana.

Da ume da bude i te kako glamurozna, vojvotkinja od Kembriža je pokazala kada je prošetala crvenim tepihom u Londonu u društvu svog supruga. Zablistala je u dugoj, strukiranoj bledo-zlatnoj haljini dizajnerke Dženi Pekam.

Njena fantastično vitka figura mnoge bi naterala da se zapitaju: "Da li je ova žena ikada rađala".

Njeno drugo službeno pojavljivanje u javnosti tri meseca nakon rođenja sina bilo je kada je podržala humanitarnu odbojkašku utakmicu u Londonu i tom prilikom pokazala svoj ravan stomak.

Naime, princeza se prihvatila lopte i uprkos tome što je nosila visoke potpetice.

Uvek besprekorno odevena, Kejt je izgledala sjajno u uskim farmericama, mornarskoj majici i teget sakou.

Potom, 23.oktobra u intimnoj atmosferi u kraljevskoj kapeli palate Sent Džejms u Londonu kršten je mali princ Džordž Aleksandar Lukas. Ceremoniji su pristustvovali samo članovi porodica i najbliži prijatelji.

Kejt je za ovu priliku odabrala elegantnu haljinu krem boje čuvene britanske dizajnerke Sare Barton, koja joj je kreirala i venčanicu.

Potom, 7. novembra 2013. godine vojvotkinja od Kembridža rado je sa svojim suprugom princom Vilijamom u Londonu prisustvovala obeležavanju godišnjice sećanja na vojne žrtve Prvog svetskog rata, a kao i ko zna koji put do sada, pokazala je besprekoran stil.

Odmerena, svedena, a opet upečatljiva, Kejt je izgledala i te kako vitko u crvenom kaputu do kolena sa pojasom na struku.

Nakon crvenog, nekoliko dana kasnije vojvotkinja je prošetala i braon-bež kaput malo iznad kolena, a u prvi plan istakla svoje, po mišljenju mnogih, pomalo mršave noge.

Ova, po mišljenju mnogih, britanska modna ikona, na londonskoj premijeri filma "Mendela: dug hod ka slobodi" 5. decembra 2013. godine došla je u haljini s potpisom Rolana Murea. Ova nežna haljina boje slonovače sa dugim rukavima i koketnim šlicem još jedan je primer klasične elegancije koja karakteriše stil ove mlade mame.

I na kraju, bez obzira na to da li Kejt ima kilogram viška ili je u potpunosti povratila staru kilažu, dolazak bebe na svet blagoslov je za svaku ženu. Stoga, to nimalo lako devetomesečno putovanje, sam taj bolan trenutak porođaja, promene na telu, višak kilograma i neprospavane brižne noći vrede svakog osmeha, pogleda i dodira vašeg malog princa ili princeze.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Kejt Midlton