UŽIVA U ŽIVOTU

Bred Pit u najopuštenijem izdanju do sada: Ovakvog ga još nismo videli! (FOTO)

Za glumcem i danas uzdišu brojne žene širom sveta

Star look
Autor:
Bred Pit u najopuštenijem izdanju do sada: Ovakvog ga još nismo videli! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavni holivudski šmeker, 55-godišnji Bred Pit nedavno se u Kanu prilikom promocije dugoočekivanog hita u kojem je zaigrao, Tarantinovog filma ‘Once Upon a Time in Hollywood’, pokazao u svom starom sjaju, vrhunski uglađen i skockan, baš kako i pristaje zvezdi sa titulom najseksi muškarca koja mu je dodeljena više puta.

Evo kome Anđelina Džoli ostavlja sav novac: Bred Pit besan!

foto: Profimedia

Ali iako za glumcem i danas uzdišu brojne žene na svetu, posebno zato što se zna da je još od oktobra 2016. godine bez emotivnog partnera, otkako su on i 43-godišnja Anđelina Džoli odlučili da se rastanu, svakome ko je od tada pratio njegov lik i delo, jasno je da se glumac i te kako opustio.

Nekad seksepilan izgled šarmantnog, ali skockanog holivudskog šmekera polako je zamenio izgled opuštenog momka koji se u poslednje vreme sve češće pojavljuje u ne toliko "skockanom" izdanju. A i što bi?

Nakon razvoda, Bred Pit je podelio moćne savete za brak: Ostaćete bez teksta!

foto: Profimedia

U poslednje vreme ga češće možemo videti u svom tipičnom stilu, sa nekoliko širih majica, pantalonama i često pohabanim cipelama i večnom ‘bredpitovskom’ kapom na glavi.

Pa iako se još od priče o razvodu zna da je glumac znao i te kako preterati sa alkoholom, i da i dalje puši više nego bi trebao, njegove najnovije paparaco fotografije pokazale su ga baš u takvom svetlu.

Telohranitelj otkrio koga je Bred Pit više voleo: U ovom braku je ipak bio srećniji! (FOTO)

foto: Profimedia

Glumac se inače već nedeljama nalazi u Italiji, na, kako su mediji to prozvali, kulturnoj turneji, jer je u više navrata primećen kako obilazi galerije i razgledava umetnička dela, a poslednja destinacija mu je, nakon Kana, bila Venecija. I upravo je tamo uhvaćen u ovom izdanju.

Anđelina i Bred Pit zvanično razvedeni: Šestoro dece pripalo majci!

foto: Profimedia

Bred je nakon obilaska Venecija malo odlučio i da se odmori i odrema na taxi brodu, pa je to i učinio na jednoj klupici. I s obzirom na to da se radi o planetarno popularnoj zvezdi, kadrovi su i više nego zaintrigirali javnost!

Ima i on dušu, zaslužio je malo da se odmori, i opusti, zar ne?

Pomirenje sa Dženifer Aniston? Evo šta Bred Pit kaže o tome!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs