OBAVEZNO POGLEDAJTE

Najlepši muškarac na svetu šokirao sve obožavateljke: Džejson Momoa više ne izgleda ovako! (FOTO)

"Ovo radim da osvestim javnost da plastika ubija našu planetu", poručio je glumac!

Star look
Autor:
Najlepši muškarac na svetu šokirao sve obožavateljke: Džejson Momoa više ne izgleda ovako! (FOTO)
Foto: Profimedia

Džejson Momoa našao se prvi na listi najlepših muškaraca sveta koju sastavlja filmski kritičar TC Candler, a jedan od njegovih seksi zaštitnih znakova, uz dugu crnu kosu, je i brada. Međutim, Džejson se sada odlučio na neočekivan potez - obrijao se!

Upravo se brijanjem oprostio od uloga koje su ga proslavile (između ostalog, uloga Khal Droga u popularnoj seriji "Igra prestola"), i objavio je video sa seta snimanja svog novog filma.

Glumac je poručio sledeće: "Zbogom, Drogo. Zbogom, Arture Kari. Ovo radim da osvestim javnost da plastika ubija našu planetu", poručio je glumac.

"Brijem ovu zver. Vreme je za promene. Promene nabolje... za moju decu, tvoju decu, za svet", napisao je 40-godišnji glumac ispod snimka koji promoviše brigu o zaštiti okoline i važnosti recikliranja!

Neki od komentara na društvenim mrežama su glasili ovako: "Sa bradom ili bez nje, činjenica da je Džejson Momoa fantastično ljudsko biće, ne menja se", glasio je jedan od komentara.

"Džejson Momoa je brijanjem brade postao dvadeset godina mlađi. Čovek će nas sve nadživeti", piše drugi. "Džejson se upravo obrijao i sad više ništa na ovom svetu nema smisla", glasio je još jedan od komentara.

Dame, kako se vama dopada ova promena izgleda? Podelite sa nama u komentarima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs