sukob holivudskih glumica

Bivša i nova ljubav Breda Pita ne mogu da smisle jedna drugu: 9 godina se mrze zbog ovoga!

Bivša žena holivudskog zavodnika i navodno nova izabranica godinama vode filmski rat i međusobno se ne podnose

Celebrities
12:37h Autor:
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Šarliz Teron koja je prema pisanju stranih medija navodno uplovila u romansu sa Bredom Pitom je u višegodišnjem sukobu sa Anđelinom Džoli.


O ratovanju za filmske uloge i međusobnoj netrpeljivosti u Radar Online-u su pisali još 2017. godine, kada su tvrdili da je jedini razlog Anđelininog odugovlačenja s potpisivanjem ugovora za rimejk "Frankeštajnovog čudovišta'"razljutiti plavokosu lepoticu Teron.


Universal Pictures je te godine predstavio Dark Universe, svoju verziju filmske crossover porodice kakvu ima Marvel. Počeli su s Tomom Kruzom i 'Mumijom', a u planu su tada već imali neke od najpoznatijih horora u istoriji poput 'The Invisible Mana' s Džonijem Depom, Dr. Jekylla s Raselom Krouom i 'Frankeštajnovog čudovišta' s Havijerom Bardemom.

 

Džolijeva se tada navodno gurala da dobije ulogu Frankestinove neveste, a druga kandidatkinja za tu ulogu bila je Šarliz Teron.

 

Nova ljubav u Holivudu: Bred Pit u vezi sa ovom slavnom glumicom? (FOTO)

foto: Profimedia

Prema pisanju Radara, bivša žena Breda Pita je tada namerno sputavala Teronovu. Odbijala je da se posveti projektu, a dok se čekala njena odluka uskratila je svojoj suparnici priliku da prihvati neke druge uloge.

 

"Džolijeva se nije dogovorila s Universalom za snimanje filma o čudovištu, ali ponuda joj je još uek na stolu. Mogla bi da zaradi 20 miliona dolara. Čini se da je uživala u sputavanju Teronove koja je jako želela da snima ovaj film, i utisak je da je to jedini razlog zbog kojeg je i ušla u projekat", rekao je izvor Radaru.

 

Anđelina Džoli ne prestaje s optužbama i pretnjama: Prijavila Breda zbog neplaćanja alimentacije! (FOTO)

foto: Profimedia

Glumice su navodno ratovale i oko uloge u filmu 'Ubistvu u Orient Expressu'. Džolijeva je tu ulogu odbila, a kad se u igri pojavila Teronova, u njoj se probudio interes za snimanje. Na kraju ulogu nije prihvatila ni jedna, a kasnije ju je prihvatila Michelle Pfeiffer.

 

Istorija njihovog sukoba seže još u 2010. godinu i film 'Turista' u kojem je Anđelina tumačila ulogu koju je Šarliz odbila.

 

'Uzajamnu mržnje ove dve glumice otpočele su davno i jednostavno ne žele da prestanu, rekao je Radaru poznavalac situacije, a čini se kako bitku s filmskog ratišta sele na ljubavno bojno polje.

 

Drama oko starateljstva se nastavlja: Bred Pit i Anđelina Džoli imali tajni sastanak!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...