Da li ste znali?

Sloboda Mićalović je pre Vojina volela njega: Sudbina je htela drugačije!

Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija, otkrio je reditelj

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Glumica Sloboda Mićalović danas je u braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem, a pre ovog braka, Sloboda je ludo volela i bila u dugoj vezi sa čovekom koji je u našoj zemlji poznat po brojnim filmskim i pozorišnim ostvarenjima.

 

Reč je o reditelju Jugu Radivojeviću sa kojim je Sloboda bila pre nego što je uplovila u emotivnu vezu, a potom i brak sa Vojinom.

 

Inače, u jednom od retkih intervjua u kojima je pričao o svojoj nekadašnjoj vezi, Jug je rekao:

 

"Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima".

 

Sloboda Mićalović u suzama: Fotografija koja je zbunila fanove!

Jug Radivojević
Jug Radivojevićfoto: Kurir / Zorana Jevtić

Interesantno je da je Jug u mladosti bio sa Milenom Vasić, mnogo pre nego što je zavoleo Slobodu, a sudbina je htela da Milena na kraju postane njegova supruga. Njih dvoje su danas u srećnom braku.

 

Jug je u jednom intervjuu otkrio da je u mladosti sa Milenom to bila hemija, a da danas imaju složnu porodicu koja broji čak četvoro dece, uključujući i decu iz prethodnih brakova.

 

Protiv Melanije nije imala šansu: Argentinska prva dama ostala u senci! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...