Priznanje

Bijonse: Slobodna sam da izrazim svoju seksualnost!

Pop diva naglašava kako više ne oseća pritisak zbog toga što je uzor i kako sada ima osećaj da može da uradi sve i da fanovima pokaže ko je u stvari
Celebrities
22:52h Autor:
Bijonse: Slobodna sam da izrazim svoju seksualnost!
Foto: Fonet / AP

Pop pevačica Bijonse je izjavila kako oseća da je sada pravo vreme da izrazi svoju seksualnost, jer je više uloga uzora ne guši toliko kao pre.

- Sada sam u tridesetim i ona deca koja su odrastala slušajući me sada su odrasli ljudi. Uvek sam smatrala da je moja obaveza da budem svesna te dece i njihovih roditelja - rekla je ona.

Bijonse je u dokumentarcu o snimanju svog novog albuma koji je iznenada objavila 13. decembra, rekla da sada može da izrazi svaku svoju stranu.

- Osećala sam se kako me to guši u uvek sam smatrala da ne smem sve da izrazim. Toliko stvari sam uradila u svom životu i karijeri i sada osećam da sam zaradila pravo da budem ja i izrazim bilo koju i svaku stranu sebe - pojasnila je Bijose.

Predstavljajući spot za numeru "Rocket" gde leži na krevetu u donjem vešu, pevačica je rekla da ranije to ne bi mogla da uradi.

- Ne bih se osećala prijatno. Previše bih brinula šta će ljudi reći, ali sada sam srušila taj zid - ističe popularna diva.

Bijonse je nedavno otkrila da je za novi album "Beyonce" napisala više od 80 pesama, a nedavno se našla na udaru kritika zbog korišćenja snimka nesreće šatla "Čelendžer".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs