Uskoro se useljavaju

Jelena Karleuša i Duško Tošić kupili kuću: Vila na Dedinju sa četiri kupatila i 8 soba!

Pevačica je napomenula da će Duško i ona koristiti zasebna kupatila, jer je to "ključ svakog uspešnog braka"

Celebrities
14:59h Autor:
Jelena Karleuša i Duško Tošić kupili kuću: Vila na Dedinju sa četiri kupatila i 8 soba!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Već nekoliko nedelja je u medijima aktuelna priča o tome kako ćebračni par Tošić pazariti novu nekretninu, a sada je Jelena Karleuša tu informaciju potvrdila, prenosi Glossy.

Pop pevačica ispričala je pred kamerama domaćih medija da su ona i fudbaler Duško Tošić, njen suprug, kupili novu kuću u Beogradu, u koju će se uskoro i useliti.

"Tačno je da smo kupili kuću, ali ne u Kini, kao što se govorilo, već u Beogradu", navela je ona i napomenula da kuća ima 4 kupatila, i da će Duško i ona koristiti zasebna, jer je to "ključ svakog uspešnog braka".

Pre izvesnog vremena šuškalo se da bi bračni par mogao da kupi nekadašnji dom Dragana Stojkovića Piksija. Pomenuta kuća, smeštena na Dedinju, ima čak pet spavaćih i tri gostinske sobe, četiri kupatila, kao i teretanu i saunu. U dvorištu kuće nalazi se veliki bazen, kao i objekti predviđeni za poslugu.

"Jelenu je fasciniralo to što je prostrana, urađena u baroknom stilu sa stilskim nameštajem, što ima bazen i teretanu, koja im nedostaje u stanu. Najvažnije od svega joj je to što nema komšije, kao u ovoj zgradi, pa joj je pravo na privatnost zagarantovano", rekao je tada izvor.

Slučajni milijarder: On je bio ljubav Monike Seleš o čijem kraju je branila da se priča! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs