Hrabro

Zorana Pavić imala infarkt: Preživelo je moje srce i gore

Pevačica Zorana Pavić doživela je manji infarkt,a čim je osetila bolove u grudima, pozvala je drugaricu koja ju je prevezla u kliniku
Celebrities 04.01.2014. - 11:57h Autor: informer.rs
Foto: Kurir/arhiva

Zorana Pavić, pevačica, preživela je manji infarkt. Ona je  osetila ošrte bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku gde je ustanovljeno je da ima lakši srčani udar.

 

- Zorana se već neko vreme bliskim prijateljima žalila na tahikardiju, ali je verovala da nije reč ni o čemu ozbiljnom. Nekoliko dana pred Novu godinu osetila je ošte bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku. Pevačica je odmah smeštena u koronarnu jedinicu i ustanovljeno je da ima lakši srčani udar. Ukazana joj je pomoć i prepisana terapija, a posle nekoliko dana opservacije puštena je na kućno lečenje - rekao je dobro obavešteni izvor.

 

Lekari su joj preporučili mirovanje, što joj je voma teško palo jer je u poslednje vreme okupirana brojnim poslovnim obavezama. Zahvaljujući svom veselom duhu odlično je podnela sve što ju je snašlo i rešila da se odmah vrati svojim uobičajenim poslovima.

 

Zorana je potvrdila da je pre nekoliko dana imala infarkt i da nije zabrinuta za soje zdravlje.

 

- Ma hajte, ništa strašno. Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta - rekla je Zorana i dodala da se sada mnogo bolje oseća kao i da se već vratila svojim svakodnevnim aktivnostima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...