RAZOČARANA I BESNA PLUS-SAJZ MODEL

Htela da proslavi rođendan u klubu: Zabranili su joj ulaz, a razlog je sraman! (FOTO)

Razočarana i besna zbog odluke jednog noćnog kluba da joj ne dozvole da održi rođendansko slavlje, ispričala je javno sa čim se suočila

Celebrities
Autor:
Htela da proslavi rođendan u klubu: Zabranili su joj ulaz, a razlog je sraman! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/kaisasparkle

Plus-sajz manekenka Kaisa Henrika iz Finske ostala je u šoku jer su joj zabranili ulaz u jedan londonski noćni klub, gde je planirala da održi rođendansku proslavu. Razlog je sraman, zbog težine!

Ona je na Instagramu uspostavila kontakt sa promoterkom kluba, kazavši joj da ima poseban razlog za proslavu te da želi da dođe u klub zajedno sa nekoliko prijateljica.

Potom, promoter ju je upitao da li je reč o plus-sajz damama, a potom joj rekao da ako povede tri prijateljice sa oblinama, neće moći da uđe u klub.

Razočarana i besna, Kaisa je napravila snimak ovog razgovora i objavila fotografiju na Instagramu, gde ima više od 21.000 pratilaca.

Najpoznatija krupna manekenka savetuje: Ovo je najbolji kupaći za punije žene! (FOTO)

"Ne želimo da budemo nepristojni, ali znamo za činjenicu da u pojedinim klubovima mogu vas ismejati i ne želimo da vas šaljemo tamo. Dve do tri devojke jedino, nadamo se da razumete", pisalo je u poruci.

"Znači da primate samo mršave ljude u svoj klub?", upitala je Keisa, na šta su joj odogovorili da su to pravila kompanije i da neće moći da uđu.

Umesto da krije obline, ona ih naglašava: Zašto pred ovom ženom kleče muškarci! (FOTO)

Njenu odluku da sa celim svetom podeli ovaj, kako mnogi kažu, sraman potez kluba podržali su korisnici interneta, a posebno oni koji se zalažu za prihvatanje svog prirodnog tela i lepote.

Fotografije se šire društvenim mrežama, a Keisa dobija mnoge pohvale.

"Bukvalno na svakih pet minuta dobijem poruku iz celog sveta, podrška za plus-sajz žene je neverovatna", istakla je ona.

Dočekali je na nož: Plus sajz model osvanula na naslovnici bez filtera i fotošopa, kritike pljušte! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs