Epilog na sudu

Ana Nikolić: Novac od suđenja uplatiću u dobrotvorne svrhe!

Poslednjih meseci mi je bilo vrlo teško. Štaviše, baš je bilo strašno, ali neke stvari moraju da se rešavaju na ovaj način, rekla je pevačica
Celebrities
07:38h Autor:
Ana Nikolić: Novac od suđenja uplatiću u dobrotvorne svrhe!
Foto: Kurir

Pevačica Ana Nikolić poslednjih meseci prošla je kroz pravu emotivnu dramu, a neprijatnost koja joj se desila u avgustu, kada ju je Manda Popović fizički napala u njenoj hotelskoj sobi, u hotelu "Maestral", u Pržnu, konačno je dobila epilog na sudu.

Prvo ročište održano je u Palati pravde u Beogradu, dok će sledeće biti upriličeno u Kotoru, jer je državno tužilaštvo u Crnoj Gori pokrenulo postupak za nasilničko ponašanje protiv Popovićeve, devojke biznismena Ćazima Osmanija.Pevačica rodom iz Jagodine, koja je odrasla u Paraćinu, na prvom ročištu u Beogradu, u Palati pravde, pojavila se u pratnji advokata i ličnog obezbeđenja. Izgledala je elegantno, ali pre početka suđenja nije bila preterano raspoložena.

Tom prilikom Nikolićeva je pored svoje izjave priložila i medicinsku dokumentaciju o povredama koje joj je nanela Popovićeva, kao i zvanično izvinjenje hotela "Maestral".

Očigledno zadovoljna tokom suđenja, pevačica je sa osmehom napustila Palatu pravde. Kada su je po izlasku iz zgrade novinari pitali kako se oseća, odmah joj se promenio izraz lica.

"Osmeh je moj zaštitni znak, ali situacija u kojoj sam se našla više je nego ozbiljna. Nimalo mi nije prijatno što moram da dolazim na suđenje. Poslednjih meseci mi je bilo vrlo teško. Štaviše, baš je bilo strašno, ali neke stvari moraju da se rešavaju na ovaj način. Angažovala sam obezbeđenje jer još strahujem za svoju bezbednost", rekla je Ana Nikolić, koja je, osim tužbe za fizičko zlostavljanje, najavila da će pokrenuti još jedan postupak.

Podići će tužbu i zbog povrede prava na privatnost posle obljavljivanja njenih SMS poruka koje je slala Ćazimu Osmaniju. Novac, koji bi eventualno mogla da dobije na ovom i na prethodnom slučaju, planira da uplati u humanitarne svrhe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs