Uskoro pred oltar

Ženi se Nemanja Stevanović!

Posle veze od dve i po godine, manekenka Jovana Filipović i pevač Nemanja Stevanović sudbonosno da će izgovoriti na pevačev rođendan, prvog marta sledeće godine
Celebrities
17:40h Autor:
Ženi se Nemanja Stevanović!
Foto: Kurir Arhiva

Pevač Nemanja Stevanović uskoro staje na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom devojkom, menekenkom Jovanom Filipović.

Pevač je već krenuo u potragu za odelom koje će nositi na svom venčanju i priznao da uživa u tome. Nemanja je ekipi "Ekskluziva" ispričao kako je zaprosio svoju devojku.

"Došao sam kući i ona bila je u drugom delu stana. Ja sam klekao i rekao šta treba. Ona je zaplakala i pristala, naravno", rekao je Nemanja.

Posle veze od 2, 5 godine, Jovana i Nemanja će sudbonosno da izgovoriti na pevačev rođendan, prvog marta sledeće godine.

"Pošto smo se na njen rođendan upoznali, bilo bi dobro da se na moj rođendan venčamo. Ja ne volim vašare, volim samo manja okupljanja, tako da će venčanju prisustvovati samo blića rodbina i prijatelji", smatra Nemanja.

On kaže da će mu jedna od gošči svakako biti Zorica Brunclik, i da bi voleo kada bi se ona latila mikrofona. Nemanja ne želi da venčanju prisustvuju novinari.

"Nema potrebe da budu novinari. Neću da imam presiju nikakvu. Verenica mi nije trudna, a inače, kad bude do toga došlo, dete će biti žensko, imam taj osećaj", kaže Nemanja kroz osmeh.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs