Porodično putovanje

Madona u poseti Haitiju i bivšem mužu Šonu Penu (FOTO)

Pop pevačica je sa svojim sinom Rokom otputovala je na Haiti kako bi videla humanitarne projekte koje je njen bivši suprug Šon Pen pokrenuo posle razornog zemljotresa 2010. godine
Celebrities
22:40h
Madona u poseti Haitiju i bivšem mužu Šonu Penu (FOTO)
Foto: Instagram / Madona

Pop pevačica Madona otputovala je na Haiti kako bi videla humanitarne projekte koje je njen bivši suprug Šon Pen pokrenuo posle razornog zemljotresa 2010. godine.

Holivudski glumac je u razgovoru za AP rekao da je pozvao Madonu, sa kojom je "zadržao sjajno prijateljstvo tokom godina" da ga poseti i dodao da je ona na Haiti došla sa sinom Rokom. Pen je rekao da je par stigao pre nekoliko dana i da ne zna koliko će ostati.

"Ovde je, gleda, potrudila se da dođe i uzbuđen sam zbog toga", rekao je Pen i dodao da se nada da će možda uspeti da je inspiriše da se i sama uključi u humanitarne akcije na Haitiju.

Madona je na Instagramu već okačila brojne fotografije. Na jednoj pozira u novoj bolnici u centralnom delu zemlje. Iznad slike je natpis "Revolucija ljubavi na Haitiju". Na drugoj fotografiji se vide planine u sumrak uz komentar "Sumrak na Haitiju. Ovo je Raj!".

Pen od 2012. radi kao ambasador za Haiti. Osnovao je humanitarnu organizaciju J/P koja je fokusirana na izgradnju kuća i preseljenje na hiljade ljudi koji su izgubili sve u zemljotresu. Njegova grupa nedavno je sponzorisala pet trkača sa Haitija da učestvuju na Njujorškom maratonu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs