Hitno prebačen

Žarko Laušević u bolnici!

Zbpg visokog krvnog pritiska, glumac je u izuzetno lošem stanju primljen u jednu njujoršku bolnicu
Celebrities
23:52h Autor:
Žarko Laušević u bolnici!
Foto: Kurir

Žarku Lauševiću je pre desetak dana pozlilo i hitno je morao da bude prebačen u jednu njujoršku bolnicu zbog visokog krvnog pritiska, saznaje Kurir od izvora bliskog porodici popularnog glumca.

On je bio u izuzetno lošem stanju, koje je u jednom trenutku bilo na granici kritičnog. Ovo je drugi put u samo nekoliko meseci da su doktori morali da intervenišu.

- Svi smo se zabrinuli. Ipak, na vreme je primljen u bolnicu. Takve varijacije pritiska znatno opterećuju srce i arterije, pa će ubuduće morati da povede računa o zdravlju više nego što to inače čini. Jednostavno rečeno, preti mu opasnost ne samo od moždanog već i od srčanog udara. Shvatio je da više nema igranja. Sada se oseća mnogo bolje. Strogo se pridržava terapije koju su mu propisali a lekovi su smanjili rizik da ponovo dođe do komplikacija. Ipak, ukoliko ne budu dali željene rezultate, moraće da bude hospitalizovan i podvrgnut detaljnim analizama - naglašava naš sagovornik.

Laušević od 2001. živi u Americi. Da bi prehranio porodicu, bavio se teškim fizičkim poslovima i molerajem, dok njegova supruga radi kao šminkerka u lokalnom pozorištu. Od prodaje knjige „Godina prođe, dan nikad“ uspeo je da vrati dugove i danas žive u daleko boljim uslovima nego pre dve godine.

Više informacija pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs