Pred koncert u Pioniru

Marko Bulat: Možda se jednog dana zamonašim

Kad se završi koncert, vratiću se u beogradske kafane da pevam za svoju dušu, poručio je Bulat
Celebrities
05:44h Autor:
Foto: Damir Dervišagić

Marko Bulat će sutra uveče održati veliki koncert u hali Pionir u Beogradu povodom 20 godina karijere. Pevač će pevati nove pesme, kao i stare hitove, uz koje su se zorom zatvarale najpoznatije beogradske kafane. 
U intervjuu za Kurir otkrio je detalje o koncertu, kao i to da će nakon burnog života možda jednog dana naći mir u manastiru.

 

- Očekivanja su pun Pionir, jer za 20 godina pevanja mislim da to i zaslužujem. Smatram da je logično da ljudi koji vole moje pesme dođu da me slušaju. Koncert ću otvoriti baladom, ali zato nas kasnije očekuje ludnica. Svi će igrati jer je repertoar dinamičan, pa zato nikoga neće držati mesto.

 

U jednoj emisiji si naglasio da je pesma „Kafana je moja sudbina“ kao napisana za tebe. Zbog čega?

 

- Kad se završi koncert, vratiću se u beogradske kafane da pevam za svoju dušu. Pošto vikendom radim gostovanja uglavnom po Srbiji i inostranstvu, želeo sam da jedan radni dan ostavim za kafanu. Želim da se starije generacije ponovo okupe kao nekad kad su do jutra pravili haos uz moje pesme.

 

Često pričaš da si pobožan i poštuješ veru, da li si razmišljao da se jednog dana možda zamonašiš?

 

- Kako da se zamonašim, ne može monah da peva po kafanama. Šalim se! Možda se jednog dana zamonašim. Nikad se ne zna šta može da te snađe u životu, ali zasad to ne planiram.

 

Više o Bulatovom koncertu, kao i da li bi učestvovao na Farmi, pročitajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...