Poštovanje iznad svega

Ana Sofrenović i Dragan Mićanović ruše stereotipe: Nakon razvoda u odličnim odnosima

Drago mi je ako smo reklamom, koju smo uradili zajedno, doprineli da se slika o razvodima u našoj zemlji promeni, kaže glumica i dodaje da joj je bivši suprug i dalje porodica
Celebrities
21:10h Autor:
Ana Sofrenović i Dragan Mićanović ruše stereotipe: Nakon razvoda u odličnim odnosima
Foto: Kurir

Da se ne završavaju svaka veza ili brak suzama i na krv i nož, potvrđuju glumci Ana Sofrenović i Dragan Mićanović. Iako je njihovom zajedničkom životu došao kraj, oni su kao roditelji Ive (14) i Lene (9) ostali dobri prijatelji i brižni roditelji.

Razvod nije uticao na to da se velika ljubav završi neprijateljstvom, pa su tako bivši supružnici zajedno snimili reklamu za jednu banku.

"Znala sam da će to privući pažnju zbog neobičnog konteksta, jer ljudi nisu navikli da bivši supružnici imaju dobre odnose. Drago mi je što smo to uradili, zato što je to rušenje stereotipa, kojima bi svi trebalo da prestanemo da kumujemo. U pitanju su ljudi, mi smo i dalje porodica. Dragana je fenomenalan glumac i ne vidim nikakav razlog zašto sa njim ne bih sarađivala u reklamama ili u bilo kojoj drugoj oblasti umetnosti. Drago mi je ako smo na neki, makar mali način, reklamom koju smo uradili zajedno, doprineli da se slika o razvodima u našoj zemlji promeni. To je takođe stvar emancipacije, samo u jednom drugom pogledu", kaže Ana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs