Đoganijeva i Slađina ćerka ne sluša domaću muziku

Đogani: Marinela razbija kao Ejmi Vajnhaus

Nije važno hoće li proći dalje u „X faktoru“. Najvažnije je da se oslobodi treme i da stekne iskustvo pevanja pred publikom, kaže Đole
Celebrities 09.11.2013. - 12:16h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Dvoje dece poznatih ličnosti okušaće svoju sreću u novoj epizodi „X faktora“. Prvo ime koje je produkcija otkrila je Marinela, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić.

 

- Moja bivša supruga Slađa više od mene želela je da se naše dete pojavi u „X faktoru“. Voli da peva, ali je odbijala da se prijavi za neki muzički šou-program. Marinela je dobra pevačica. Ne pričam kao otac, već kao profesionalac. Nisam hteo da se pojavim na snimanju da ne bi govorili kako je tata namestio. Razmišljali smo čak i o tome da izađe na scenu pod drugim prezimenom - kaže Đole za Kurir i dodaje da njegova mlađa ćerka uopšte ne sluša domaću muziku:

 

- Bio sam protiv toga da peva pesmu grupe Đogani. Želeo sam da se predstavi u onome u čemu je najbolja. Sluša uglavnom stranu muziku, Rijanu, Bijonse, a razbija kako izvodi pesme Ejmi Vajnhaus - I ako kojim slučajem ne prođe dobro u „X faktoru“, otac se ne brine za njenu budućnost.

 

- Nije važno hoće li proći dalje. Najvažnije je da se oslobodi treme i da stekne iskustvo pevanja pred publikom. Ako poželi da se bavi muzikom, neće biti problema. Ova uzbudljiva epizoda je na programu u utorak u 21.15 na Pinku, a nakon „X faktora“ gledaoci će uživati u još jednoj epizodi „X stara“, u kojoj će Uni Senić gost biti Bora Đorđević.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...