Opuštanje

Vrelina Majamija: Brena uživa na brodiću (FOTO)

Pevačica uspešno puni baterije u sunčanom Majamiju, te je po povratku u beogradsku jesen možemo očekivati sa letnjim preplanulim tenom
Celebrities
03:14h
Vrelina Majamija: Brena uživa na brodiću (FOTO)
Foto: Twitter / Lepa Brena

Jeste da nam u svom hitu poručuje "Pazi kome zavidiš" ali njoj čovek zaista ima na čemu da pozavidi. Brena je pokazala da ume da napravi zavidnu karijeru, dobro izgleda, bude brižna majka i supruga ali i da ume da se opusti i uživa.

Šeširić na glavu, naočare na oči, osmeh na lice i udri! Sudeći prema fotografijama koje je postavila na Instagram, Brena u sunčanom Majamiju puni baterije u plovidbi, ne obazirući se na gradsku vrevu metropole iza nje, ali ni za nadolazeće hlade dane koji je čekaju po povratku u Srbiju.

Pevačica je svojevremno izjavila da joj je kuća pusta bez sinova koji su se opredelili za školovanje u Majamiju, te da jedva čeka da joj u oktobru prođu obaveze kako bi se pridružila deci u Americi.

Zajedno sa mužem Bobom, sa kojim se, kako je izjavila ponovo zabavlja, Brena u Majamiju uživa u izlascima i druženju, što je pokazala i fotografijom sa prijateljima iz Sarajeva:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs