Put ka uspehu

Iskrena Leontina: Napraviti karijeru znači imati veze i vezice, i mnogo para!

Poznata pevačica i autorka brojnih pesama Leontina Vukomanović otkriva šta je sve potrebno kako bi se napravila dobra karijera
Celebrities
02:14h Autor:
Iskrena Leontina: Napraviti karijeru znači imati veze i vezice, i mnogo para!
Foto: Kurir

Leontina Vukomanović, jedna od najpopularnijih pevačica devedesetih i uspešan autor pesama mnogih svojih kolega, kaže da se ne može napraviti zvezda od učesnika raznih muzičkih takmičenja.

"Ne može se od toga napraviti karijera. Sve se to brzo potroši, a to ne vide jedino učesnici koji se bore za tih pet minuta slave i kasnije padnu u zaborav jer karijera zahteva mnoga ulaganja. Napraviti karijeru znači biti mnogo uporan, imati mnoga znanja, veze i vezice i mnogo para što je teško u zadnje vreme", rekla je Leontina, a zatim dodala da mnogi dobri izvođači nemaju priliku da se probiju i ostvare karijere.

"Meni je najžalije Moje 3. To su talenti, pokazale su da znaju sve da pevaju, skaču, govore, slikaju se sa fanovima, a zapravo se ništa ne dešava. Neće se ništa ni desiti dok neka od njih sama ne uloži snagu, novac i počne da gradi karijeru mic, po mic", rekla je iskusna Leontina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs