Sreća u porodici nakon teškog perioda

Draganu Mirković oduševio suprug: Romantični poklon kao izjava ljubavi! (FOTO)

Poznata po svojoj skromnosti, Dragana Mirković je u više navrata pokazala da joj je važan ne samo poklon već i čin pažnje, ali i poruka koju taj poklon nosi

Celebrities
19:13h Autor:
Draganu Mirković oduševio suprug: Romantični poklon kao izjava ljubavi! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Nakon stresnih trenutaka koji su sada za njima, Dragana Mirković i Toni Bijelić uživaju u svakom trenutku svoje ljubavi, piše Glossy.

Iako nije želela da odaje detalje porodične drame kroz koju je prolazila, Dragana Mirković je u svakom trenutku bila tu uz svoga supruga Tonija koji je nedavno imao operaciju na mozgu.

foto: Kurir / Damir Dervišagić

Njegovo stanje se poboljšalo, ali briga poznate pevačice nije iščezla, te je nedavno izjavila da Toni sada mora da bude veoma disciplinovan. Dragana se potpuno posvetila svom suprugu, a nedavno je naišla na iznenađenje koje će svima prepričavati.

Poznata po svojoj skromnosti, Dragana Mirković je u više navrata pokazala da joj je važan ne samo poklon već i čin pažnje, ali i poruka koju taj poklon nosi.

Evo šta najčešće traže naše estradne zvezde na koncertima: Skromno, nema šta!

Upravo zbog toga, jedan od poklona koji je dobila kako kaže bez ikakvog razloga potpuno je otopio njeno srce. Reč je o velikom čokoladnom srcu sa natpisom:

"Za osobu koja je apsolutno žena mojih snova".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs