Svetlana Ceca Bojković otkrila koje uloge su je najviše zabavile

Televizijska publika obožava Cecu Bojković kao Emiliju Popadić u “Boljem životu”, ali i kao sestru Antoniju u čuvenoj seriji “Srećni ljudi” reditelja Siniše Pavića

Celebrities 19.09.2017. - 14:27h Autor: Promo

Glumačka diva Svetlana Ceca Bojković ove nedelje gošća je kultne emisije “Mojih 50” na Naxi radiju. Jedna od najomiljenijih glumica u regionu prvi put je govorila o svojim omiljenim pesmama i trenucima za pamćenje koji se vezuju uz njih, a otkrila je i koje od uloga su je najviše zabavile.

- Sve vreme snimanja serije "Bolji život", koje je trajalo čak pet godina, vladala je dobra atmosfera u ekipi: niko se nikad ni sa kim nije sukobio, naljutio, niti dolazio neraspoložen na snimanje. Ako bi i došao neraspoložen, mi bismo ga snimanju oraspoložili, jer smo se uvek šalili. Bilo nam je stvarno super! - priseća se Ceca.

Televizijska publika obožava Cecu Bojković kao Emiliju Popadić u “Boljem životu”, ali i kao sestru Antoniju u čuvenoj seriji “Srećni ljudi” reditelja Siniše Pavića.

- I dok sam radila "Srećne ljude", kao sestra Antonija, i tu sam se beskrajno zabavljala. Taj lik je i meni samoj bio jako smešan, uživala sam. Inače, volim da igram komediju. U pozorištu sam često igrala komedije, imala sam jednu ulogu koju sam obožavala u Molijerovim "Učenim ženama". Tu sam igrala tetku Belizu, usedelicu koja je uobrazila da su svi u nju zaljubljeni, a za tu ulogu sam dobila čak i Oktobarsku nagradu - ispričala je poznata glumica na Naxi radiju.

Do kraja ove nedelje, Svetlana Bojković će sa slušaocima Naxi radija podeliti još mnogo interesantnih priča, a otkriće i koju domaću pesmu je zavolela zahvaljujući ćerki Katarini Žutić.

Gosti emisije "Mojih 50" do sada su bile najveće zvezde naših prostora, a emisija u kojoj gostuje Svetlana Ceca Bojković sigurno će se pamtiti po tome što ćemo poznatu glumici prvi put čuti kako o karijeri i situacijama iz privatnog života govori inspirisana omiljenim domaćim pesmama.

 

"Mojih 50" je na programu svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi radiju, online na www.naxi.rs/live, a možete je slušati i na Naxi nacionalu, najvećoj radijskoj mreži u Srbiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...