Svet u šoku

Ćerka Breda i Anđeline u 11. godini menja pol: Krenula na terapiju, roditelji je podržavaju!

Već je bila kod stručnjaka koji joj je preporučio hormonalnu terapiju i savetovanje, a to bi trebalo da joj pomogne da postane muško
Celebrities
01:12h Autor:
Ćerka Breda i Anđeline u 11. godini menja pol: Krenula na terapiju, roditelji je podržavaju!
Foto: Profimedia

Šajlo, prvo biološko dete Breda Pita i Anđeline Džoli, stupila je u proces promene pola!

Bred Pit je, kada je Šajlo imala samo pet godina, ispričao u emisiji kod Opre Vinfri kako njegova malena ćerka voli da oblači odeću za dečake i da igra "muške igre". On je tada otkrio da Šajlo traži od svojih roditelja da je zovu Džek ili Piter.

Oblačenje u mušku odeću za malu Šajlo nije bilo samo faza odrastanja već način da pokaže kako se oduvek osećala kao dečak zarobljen u telu devojčice, pišu američki mediji. Njeni slavni roditelji su je od malih nogu podržavali, pa je nikada nisu terali da nosi haljine.

Sablasno roditeljstvo: Bred Pit tukao decu, Anđelina im kupovala noževe!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Šajlo od najranijeg detinjstva nije viđena u ženskoj odeći već samo u udobnim trenerkama i "kargo" pantalonama kakve nose njena braća, dok za svečane prilike bira odela, poput onih koje nosi tata Bred.

Kada je navršila 11 godina, 27. maja 2017. godine, otišla je kod stručnjaka koji joj je preporučio hormonalnu terapiju i savetovanje, a to bi trebalo da joj pomogne da postane dečak.

Holivud u neverici: Ona je nova devojka Breda Pita! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs