Škot otkrio zanimljivu situaciju sa bivšim kapitenom Srbije

Aleks Ferguson u autobiografiji: Vidić je hteo da ratuje za Kosovo!

Trener, koji je i nakon penzionisanja ostao ikona Mančester junajteda, u svojoj knjizi otvoreno govori o bivšim igračima, a za srpskog fudbalera kaže da je strog, mračan i beskompromisan tip
Celebrities
09:34h
Aleks Ferguson u autobiografiji: Vidić je hteo da ratuje za Kosovo!
Foto: Reuters

U Engleskoj je svima dobor poznato da je Nemanja Vidić bio miljenik legendarnog trenera Mančester junajteda, pa je ser Aleks Ferguson (Alex Ferguson) i u svojoj autobiografiji pisao o srpskom fudbaleru.

Penzionisani trener je u svojoj knjizi je predstavio Nemanju Vidića kao "strogog, mračnog i beskompromisnog tipa".

U autobiografiji koja je objavljena, Ferguson je pisao i o svojim drugim igračima i zanimljivim događajima. Prepričao je kako mu je bivši kapiten Srbije rekao da postoji mogućnost da ode u vojsku.

"Vidić je bio strog, mračan i beskompromisan tip. Prišao mi je 2009. godine i rekao da će ga možda pozvati u vojsku. Kada sam ga zabrinuto pitao kako to misli, odgovorio mi je: "Kosovo. Idem, to je moja dužnost". Imao je taj pogled u očima", napisao je Ferguson u autobiografiji.

Ferguson je u knjizi otvoreno pisao o ostalim igračima koje je trenirao i problemima koje je imao, od miljenika navijača Ole Gunara Solskjera, kom je predvideo trenersku karijeru, preko Patrisa Evre do Dejvida Bekama (David Beckham) sa kojim je imao otvoren konflikt, a otkrio je i da mu je Vejn Runi 2010. godine preporučio da dovede Mesuta Ozila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs