Sve zbog humanosti

Tamara Dragićević: Ako treba skinuću se ponovo!

Glumica i učesnica šoua Tvoje lice zvuči poznato kaže da ne bi pobedila u prvoj epizodi da se samo ocenjivao glas, ali da je odlično imitirala Lejdi Gagu, i zato odnela pobedu pevajući hit Aplauz
Celebrities
06:00h Autor:
Tamara Dragićević: Ako treba skinuću se ponovo!
Foto: Kurir

Glumica Tamara Dragičević pobednica prve emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ na Televiziji „Prva“, potpuno je skinula Ledi Gagu (lady Gaga), a u tome su bili saglasni i žiri i sami takmičari. Tamara kaže da joj nije smetao provokativan nastup i to što je na kraju tačke ostala samo u oskudnom kupaćem, iako smo je do sada gledali u ulogama smernih devojaka.

"Legla mi je Ledi Gaga, jer nemam stida

u smislu da kada sam na sceni mogu da budem i ružna i ovakva i onakva. Nije mi uopšte bilo neprijatno pošto je to bio nastup koji je u originalu preslikan i nijednog trenutka nisam mislila na to što sam u vešu. Pa i na moru sam u kupaćem. Skidanje je za mene nešto mnogo više od nastupa u emisiji, tako da me od ovog nije bilo sramota. To je ona razlika kada nešto radiš s razlogom i bez razloga, a ovo je bilo s razlogom. To je bio nastup koji da nije bio takav, ne bi ga uopšte bilo", objašnjava Tamara.

Glumica koja se proslavila ulogom u filmu „Montevideo“ dodaje da, ukoliko ponovo bude razloga, od nje možemo da očekujemo opet nešto atraktivno.

"Da se samo pevanje ocenjivalo, ja sigurno ne bih pobedila, ali s obzirom na to da je ovde akcenat na imitaciji, baš sam se potrudila zajedno sa celim timom i mislim da smo svi zajedno uspeli da iznesemo ovaj nastup", kaže Tamara nakon pobede koja joj je donela 1.000 evra. Ovaj novac ona je poklonila udruženju „Zvončica“, Institutu za majku i dete i Udruženju roditelja dece sa malignim bolestima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs