Želi da zaboravi ljubavni brodolom

Severina o Milanu: Bolje da mu ime i ne pominjem

Seve kaže da se u medijima pojavljuje sa porodicom samo kada su u pitanju lepe stvari. Splićanka kaže da se njen sin Aleksandar ponaša kao Džemirokvaj i da se ona nada da će joj dete biti roker kada poraste
Celebrities
23:02h Autor:
Foto: Beta

Severina je konačno rešila da prekine tišinu oko njenog privatnog života, pa je po prvi put prokomentarisala svoj odnos sa biznismenom Milanom Popovićem, sa kojim vodi ljutu bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

 

U emisiji „Tabloid“ na RTV, Seve je otvorila dušu novinaru Saši Filipoviću i konačno progovorila o burnom emotivnom periodu, kroz koji i dalje prolazi.

 

"Nisam neko ko voli da priča o privatnom životu. Pojavljivala sam se u medijima sa porodicom samo kad su u pitanju lepe stvari. Kad sam dolazila u studio, čula sam pesmu „Činim pravu stvar“ od Džibonija i stvarno je dobro, kao što on kaže, da mu ime i ne pominjem", rekla je Severina, aludirajući na Milana Popovića, sa kojim ima dete.

 

Ona je naglasila da se ne slaže sa konstatacijom voditelja da će njen Aleksandar jednog dana biti veliki direktor kao njegov imenjak i prezimenjak Saša Popović, prvi čovek „Granda“:

"Sin će biti roker kad poraste, a ne direktor. Ponaša se kao Džemirokvaj. Znam da će u budućnosti dobiti nadimak Sale, ali volela bih da ga zovu Aleksandar. Meni je mnogo lepo to ime.

 

Na kraju je pozvala gledaoce emisije da dođu na njen nastup u Spensu 18. oktobra.

 

"Ne da mi se više sramotiti za druge. Dođite u Spens da se stiskamo. Nemojte da dođete zbog mene, nego zbog plesača koji izgledaju kao manekeni", poručila je Seve.

 

Severina je otkrila da je za nju modna ikona Jovanka Broz.

 

"Kad sam bila dete, nije mi bila tako zanimljiva kao Sanja Doležal. Mislila sam da je mala debela žena sa punđom. Videla sam nedavno jednu njenu sliku sa Kenedijem i shvatila da je bila lepa žena. Jovanka je za mene modna ikona sedamdesetih", kaže Vučkovićeva.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...