Bez dlake na jeziku

Dubravka Mijatović majstorski isprozivala koleginice: Mnoge će joj zameriti ovu izjavu!

Slavna srpska glumica izostala je sa premijere filma "Povratnik", a uza to je imala dobar razlog
Celebrities 07.03.2017. - 13:40h Autor: Ekskluziv
Foto: Aleksandar Jovanović/Kurir

Svi su očekivali da će Dubravka Mijatović sa ostatkom glumačke ekipe prisustvovati premijeri filma "Povratnik", ali ona se nije pojavila i za to ima jako dobar razlog.

 

Dubravka je objasnila da je te večeri imala zakazano gostovanje sa pozorištem, te da je zbog toga bila sprečena da dođe. "Povratnik" označava i njen povratak na veliko platno, nakon što je publika čitavu deceniju nije videla u filmu.

 

"Nije me bilo desetak godina, prosto nije bilo nekih zanimljivih uloga koje bi bile u rangu onog što sam već imala ili nešto bolje od toga", rekla je Dubravka u emisiji "Exkluziv" na Prvoj televiziji. Ona je dodala da se retko pojavljuje na javnim događajima i u medijima jer ne želi da je publika po tome pamti.

 

Dubravka Mijatović otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Uzdam se u genetiku!

 

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

"Moj ideal je da se bavim ovim poslom i da me ljudi znaju po ulogama, da pamte moje uloge i moje replike, a ne koju haljinu sam imala u kom editorijalu", kazala je ona.

 

Ponosna je na to što je jedna od retkih glumica koja se drži pravila da se karijera gradi i na odbijenim ulogama.

 

"Nažalost, moramo da pristajemo na neke kompromise na koje ranije ne bih pristajala, ali prosto svima je teško. Vreme se definitivno promenilo", zaključila je Dubravka.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...