Kada žena nosi pantalone

Berluskonijeva 49 godina mlađa devojka: Nisam dala da ga iskorišćavaju zbog novca!

Lepša polovina kontroverznog italijanskog političara kaže da nema dlake na jeziku i da se to Silviju dopada, a evo zašto je morala da interveniše i odbrani dečka od pohotnih prijatelja
Celebrities 09.10.2013. - 22:11h
Foto: AP

Čovek koji je četiri puta bio premijer Italije i dobio epitet "neuništivog" na političkoj sceni bio je okružen lošim ljudima, koji su ga iskorišćavali zbog novca. Ovo tvrdi njegova 49 godina mlađa devojka, Frančeska Paskale.

 

Silvio Berluskoni (77) je živeo u haosu, jer su ga vrebali materijalisti sa svih strana, ispričala je Frančeska (28) italijanskim medijima.

 

Stiče se utisak da opadanjem političke moći bivšeg četvororstukog italijanskog premijera, njegova veza sa Frančeskom Paskale sve više privlači pažnju italijanske javnosti. Prošlog meseca njih dvoje su se pojavili na naslovnoj strani italijanskog izdanja magazina "Veniti fer", a ove nedelje Paskale je otkrila detalje njihovog zajedničkog života još jednom časopisu.

 

Kada se sa svojom pudlicom Dudu početkom 2013. godine uselila u njegovu palatu, zatekla je "nedopustiv nered", rekla je Paskale nedeljniku "Ođi".

 

"Mnogi ljudi su ga iskorišćavali. Morala sam da intervenišem. Plaćali su 80 evra za kilogram boranije, možete li da zamislite?",

rekla je šokirana Frančeska.

 

Prema njenim rečima, ogromne količine ribe su se isporučivale na kuću iako svi znaju da Silvio ne jede ribu.

 

"On čak mrzi miris ribe", kaže mlada Italijanka.

 

Italijanski mediji pišu i o tome kako Paskale čvrstom rukom vodi Berluskonijevu rezidenciju u Rimu, kao i da nema dlake na jeziku.

 

"Kažem ono što mislim, a to se njemu dopada", rekla je Paskale koja se nada da će se udati za Berluskonija čim se on razvede od druge žene Veronike Lario.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...