Praznična atmosfera

Marija Karan spremila slatko iznenađenje sinu: Maleni Marko oduševljen! (FOTO)

Srpska glumica će sa mužem svakako da se potrudi da sinu ulepša predstojeće nedelje, a već ga je iznenadila najpoznatijom američkom poslasticom
Celebrities
02:16h Autor:
Marija Karan spremila slatko iznenađenje sinu: Maleni Marko oduševljen! (FOTO)
Foto: Instagram / Marakaran

Otkad su postali roditelji, Marija Karan i Džoel Lubin uživaju u pravoj porodičnoj idili: oni su maksimalno posvećeni svom sinčiću Marku Leu, a njihovi životi obojeni su veseljem i ljubavlju, piše Story.rs.

Dome, slatki dome: Ovako je Marija Karan dočekana u Los Anđelesu! (FOTO)

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on Oct 29, 2016 at 6:39pm PDT

U skladu s tim, ni proslava Božića i Nove godine u domu Karan-Lubin neće proteći bez sitnica koje mame osmeh malenom Marku Leu.

Njegovi mama i tata svakako će se potruditi da mu ulepšaju predstojeće nedelje, a Marija je već iznenadila svog sinčića najpoznatijom američkom poslasticom!

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on Nov 22, 2016 at 8:35pm PST

Ona je, naime, na društvenoj mreži Instagram otkrila da je kućica napravljena od kolača od đumbira posebno probudila radoznalost njenog sina, kao i da, dok iščekuje praznike, Marko Leo nosi kapicu sličnu onima kakve u pričama o Severnom polu imaju Deda Mrazovi pomoćnici.

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on Dec 7, 2016 at 9:04pm PST

S obzirom na to da će bračni par Karan-Lubin proslaviti Božić po gregorijanskom kalendaru za dve nedelje, a po julijanskom za mesec dana, možemo samo da zamislimo kakve ćemo još neodoljive detalje videti u njihovom domu...

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs