Zabrinuti prijatelji

Potpuno propada nakon razvoda: Anđelini Džoli život u opasnosti!

Ruke joj izgledaju poput čačkalica. Postala je hodajući kostur. Krhka je i slaba, bukvalno nestaje. Život joj je u velikoj opasnosti, rekao je njujorški internista Stjuart Fišer
Celebrities
21:32h Autor:
Potpuno propada nakon razvoda: Anđelini Džoli život u opasnosti!
Foto: Profimedia

Otkad je krajem septembra predala papire za razvod od Breda Pita, s kojim je u vezi bila deset, a u braku dve godine, Anđelina Džoli je na ivici anoreksije.

Zbog njenog narušenog zdravstvenog stanja zabrinuli su se prijatelji i kolege, a alarmantno upozorenje poslali su joj i lekari. Holivudska glumica je zbog stresa navodno "spala" na mizernih 35 kilograma.

"Ruke joj izgledaju poput čačkalica. Postala je hodajući kostur. Krhka je i slaba, bukvalno nestaje. Život joj je u velikoj opasnosti i zausta me čudi što se još nije obratila stručnjacima za pomoć", rekao je njujorški internista Stjuart Fišer za američki tabloid.

I inače mršava Anđelina svojevremeno je važila za jednu od najatraktivnijih glumica na svetu. Kada je 2001. godien snimala film "Lara Croft: Tomb Raider" imala je obline zbog kojih su je muškarci obožavali, a žene joj zavidele.

Sad je još više počela da gubi kilograme nakon što je FBI odbacio sve optužbe protiv Breda Pita za navodno zlostavljanje dece. Džoli traži potpuno starateljstvo nad njihovo šestoro dece, a s obzirom da joj je bivši partner sada "čist", boji se da sudija ipak neće biti isključivo na njenoj strani.

"Anđelina čupa kosu od muke. Nastavi li ovako, moraće da je prisilno hrane u bolnici preko cevčice", kaže izvor blizak holivudskoj glumici.

I Bred je zbog pritisaka sa svih strana navodno izgubio devet kilograma, ali polako se, zadovoljni su prijatelji, vraća u normalu.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs