Nega na prvom mestu

Tanja Savić: Zadovoljna sam svojim izgledom

Posle kraće pauze, 28-godišnja pevačica vratila se svom poslu, a kao majci dva mala sina dodatni trening joj nije potreban kako bi održavala linju
Celebrities
03:04h Autor:
Foto: Kurir Arhiva

Pevačica Tanja Savić, koja je pre nekoliko meseci došla iz Australije u društvu supruga Dušana Jovičevića i sinova Maksima i Đorđa, ponovo je u žiži javnosti. Intrigirala je publiku čak i u trenucima kada je odlučila da se povuče sa javne scene i posveti se porodici. Posle kraće pauze, 28-godišnja pevačica vratila se svom poslu, a posle dva uspešna singla uskoro će predstaviti publici i pesmu „Ohladi me“.

 

Osim o svojoj muzici, veoma vodi računa o vizuelnom identitetu po kom je prepoznatljiva, a naročito joj je bitno da se pravilno neguje. Pošto je po prirodi perfekcionista, mnogo vodi računa o izboru preparata, a kada se uželi promena, uglavnom menja frizuru.

 

Kada je reč o kilaži, pevačica je sada nakon dva porođaja zadovoljna svojim izgledom, ali smatra da uvek može da ima koji kilogram manje.

 

"Kada sam bila u drugom stanju sa Maksimom, imala sam veliki apetit i ugojila sam se čak 26 kilograma. U trudnoći sa Đorđem više sam vodila računa, ali ipak sam se ugojila 20 kilograma. Posle godinu dana, uspela sam da se vratim na staru kilažu i sada sam zadovoljna izgledom, mada uvek mi se čini da nekoliko kilograma mogu da budem lakša", rekla je pevačica.

 

Takođe, ističe da nije na specijalnom režimu ishrane i da se ne opterećuje kalorijama.

 

"Dijetu nisam držala ni posle prve trudnoće. Smatram da nema potreba za tim jer je priroda sve sama uredila, pa tako sada imam manji apetit nego dok sam bila u blagoslovenom stanju, ali se ne opterećujem kalorijama".

 

Što se tiče fizičke aktivnosti, pevačica uglavnom trči sa svojom decom.

 

"U Australiji sam često išla u duge šetnje jer smo živeli u Golden Kostu, a ovde uglavnom trčim za decom. Kada imate dva mala sina, onda vam dodatni trening nije preko potreban.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...