Klecnula kolena zbog stresa i prehlade

Ceca Ražnatović: Nekad mislimo da smo snažnije nego što jesmo!

Folk zvezda kaže da ljude ne bi mogla da dirne kada bi bila hladna osoba, ali ju je više puta njena osetljivost koštala, pa je zato završila u bolnici zbog malaksalosti i iscrpljensoti
Celebrities 23.09.2013. - 12:17h Autor: Hello!
Foto: AP

Zbog koncertne turneje po Srbiji i činjenice da se nije štedela, već želela da priredi spektakl svojim fanovima, folk zvezda Ceca Ražnatović je umalo ozbiljno ugrozila svoje zdravlje. Iako je imala sve češće vrtoglavice i osećala se malaksalo, mislila je da će njen organizam brzo prebroditi krizu, pa nije želela da opterećuje porodicu.

 

Međutim, loše zdravstveno stanje je uzelo maha pa se Ceca požalila svojoj sestri Lidiji da se ne oseća dobro i da nema snage. U trenutku kada joj je pozlilo u kući na Dedinju, njeni najbliži su bili veoma uplašeni, jedva su je naterali da ode kod lekara.

 

"Mi žene nekada mislimo da smo snažnije nego što zaista jesmo. Uvek sam se trudila da loše stvari nosim u sebi i da svojom patnjom ne opetrećujem okolinu. Nažalost, i meni su u trenutku slabosti, iscrpljenosti od stresa i prehlade, klecnula kolena. Hvala Bogu, sada mi je bolje i polako se oporavljam", kaže folk zvezda.

 

Da za pevačicu nema dugog predaha pokazuje i zakazan koncert u Nišu 28. septembra, gde Ceca željno iščekuje da se ponovo veseli sa vernom publikom.

 

"Morate biti istančanog senzibiliteta ako se bavite umetnošću, kako bi publici mogli da preneste emocije. Da sam po prirodi hladna, teško bih mogla ljude da dirnem. Veliki sam emotivac", rekla je Pevačica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...