Odlučili

Kaja Ostojić se seli na Ibicu: Prezirem Brisel!

U Briselu je veoma loše vreme, mnogo je kišnih dana, to je pakao. Kada je ovde trideset stepeni, tamo pada kiša i moraš da nosiš jaknu, nije zabavno uopšte, iskrena je pevačica
Celebrities
13:52h Autor:
Kaja Ostojić se seli na Ibicu: Prezirem Brisel!
Foto: Instagram Printscreen / Kaya_ostojic

Pevačica Katarina Kaja Ostojić je nedavno dospela u žižu interesovanja kada je otkrila da ne podnosi Brisel, što su mediji odmah povezali sa njenom navodnom krizom u braku sa Džuniorom Džekom, sa kojim živi u Briselu.Pevačica je otvoreno progovorila o tome zbog čega joj se sedište Evropske unije nimalo ne dopada.

"Da, prezirem Brisel, pogotovo kada se tamo vratim iz Beograda. Apsolutno nema veze sa mojim suprugom, i njemu se Brisel zgadio. Moramo da se preselimo, jer tamo život ne može da se nastavi. Mislim da ćemo se preseliti na Ibicu, tamo nam se poklapaju putanje. U Briselu je veoma loše vreme, mnogo je kišnih dana, to je pakao. Kada je ovde trideset stepeni, tamo pada kiša i moraš da nosiš jaknu, nije zabavno uopšte”, iskrena je Kaja, kojoj se ne dopada društveni život koji je vodila u ovom evropskom gradu.

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, pevačica je istakla kako se, na svu sreću, ne suočava ni sa kakvim problemima koji bi joj narušili mir.

"U braku mi je super oduvek bilo, iako ljudi vole da pišu o mojim navodnim bračnim krizama", završava supruga svetski poznatog di džeja.

Fotografijom zbunila fanove: Udala se Maja Nikolić? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs