Detalji o dugo očekivanom glamuroznom slavlju

Nole se neće veseliti na svadbi Ane Ivanović: Najbolji teniser nije pozvan na njeno venčanje!

Novak i ja se poznajemo od najranijeg detinjstva. Bilo je od pomoći imati dobrog druga koji prolazi kroz iste stvari, uvek smo mogli dobro da se razumemo, govorila je Ana nekada, ali to se sada promenilo
Celebrities
00:34h Autor:
Nole se neće veseliti na svadbi Ane Ivanović: Najbolji teniser nije pozvan na njeno venčanje!
Foto: Profimedia

Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger venčaće se u nedelju 5. juna u luksuznom hotelu sa sedam zvezdica „Aman Kanal grande“ u Veneciji. U istom hotelu su se pre dve godine jedno drugom zakleli na večnu ljubav američki glumac Džordž Kluni i britanska aktivistkinja za ljudska prava, advokatica Amal Kluni.

Italijanski gradić tada je bio pod opsadom paparaca koji su pokušali da snime svečani čin holivudskog superstara, što su i uspeli kad je u pitanju građansko venčanje. Ne sumnjamo da će i ove nedelje biti tako, s obzirom na to da su Ana i Bastijan velike zvezde Starog kontinenta. Za vreme venčanja Klunija i Amal Veliki kanal Venecije bio je pretvoren u vodeni crveni tepih, kojim su gondolama gosti stizali u hotel sa sedam zvezdica. Glumac i advokatica su napravili slavlje za oko 100 odabranih zvanica, među kojima su bili Bili Marej, Met Dejmon, Ana Vintur i Emili Blant.

Izbrisana sa spiska gostiju: Ana Ivanović ne zove Mariju Kilibardu na svadbu!

Toliko će otprilike gostiju imati i naša teniserka i nemački fudbaler. Pored članova najuže porodice, na svadbi će se okupiti Anini i Švajnijevi prijatelji iz sveta poznatih. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, s mladine strane pozivnice su poslate na adresu glumica Eme Votson i Džesike Albe, teniserke Serene Vilijams, manekenki Karoline Kurkove i Anje Rubik, dok je od domaćih kolega pozvan samo Janko Tipsarević sa suprugom Biljanom. S mladoženjine strane u Veneciju će doći uglavnom fudbaleri iz reprezentacije i Mančester junajteda: Tomas Miler, Filip Lam, Manuel Nojer,Vejn Runi i Huan Mata.

Ceremonija venčanja kod Džordža i Amal trajala je oko pola sata. Sudbonosno „da“ izgovorili su pred zalazak sunca, što će biti slučaj i s Anom i njenim izabranikom. Sve je organizovano tako da bude u holivudskom stilu i na visokom nivou. Prvi ples biće uz taktove čuvenog italijanskog pevača Erosa Ramacotija. On će imati tu čast da im pred svim zvanicama čestita ulazak u bračne vode i poželi sve najbolje u daljem životu. Podsećanja radi, gosti, ali i svi oni koji učestvuju u organizaciji venčanja, potpisali su rigorozne ugovore koji ih obavezuju na potpunu diskreciju. U klauzuli jasno stoji da je zabranjeno objavljivanje fotografija i lokacije na kojoj će ceremonija biti upriličena jer će u suprotnom platiti veliku kaznu.

Kakve noge Ana ima: Skupoceno izdanje naše teniserke! (FOTO)

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on May 25, 2016 at 9:37am PDT

Novaka nije zvala na svadbu

Ana Ivanović nije pozvala Novaka Đokovića na venčanje s Bastijanom Švajnštajgerom. Iako su teniseri prijatelji još iz detinjstva, oni, po svemu sudeći, danas nisu toliko bliski.

"Novak i ja se poznajemo od najranijeg detinjstva. Bilo je od pomoći imati dobrog druga koji prolazi kroz iste stvari, uvek smo mogli dobro da se razumemo", govorila je Ana nekada.

Ali to je bilo nekada. Život ih je razdvojio, svako je otišao na svoju stranu. Novak Đoković takođe nije pozvao Anu Ivanović na svoje venčanje pre dve godine.

Važna poruka Ane Ivanović: Ovo uvek imajte na umu! (FOTO)

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on May 12, 2016 at 7:22am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs