Horoskop otkriva

Svađe na pomolu: Zbog jedne stvari nema mira u braku princa Vilijama i Kejt Midlton!

Britanskom prestolonasledniku je ovog meseca (21. juna) rođendan, a evo šta zvezde kažu o braku vojvotkinje i vojvode od Kembridža
Celebrities 01.06.2016. - 11:16h Autor: astrousluge.com
Foto: AP / Money Sharma

Ovaj tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com.

 

Astrolog Tanja Spasić

 

Jedan od najslavnijih bračnih parova današnjice su princ Vilijam i Kejt Midlton. Princu je ovog meseca (21. juna) rođendan, pa bi bilo zanimljivo videti šta zvezde kažu o ovom paru. Princ Vilijam je kombinacija Rak Strelac, a Kejt Midlton Jarac Vaga.

 

Kod princa Vilijama se u polju braka nalaze Sunce, Mesec i Severni Mesečev Čvor. Sunce ukazuje na popularnu partnerku koja će stalno biti pred očima javnosti. Mesec (narod) u polju braka ukazuje da će njihov brak biti stalno zanimljiv u zemlji (posto su Sunce i Mesec u Raku), ali i u inostranstvu (pošto obe planete imaju povoljan aspekat sa Jupiterom – inostranstvo). Položaj Meseca u kući ukazuje gde osoba traži emotivnu sigurnost, a kod njega je to preko bračne partnerke.

 

Pokušala da razdvoji Kejt i Vilijama: Zaslepljena ljubomorom nije birala sredstva! (FOTO)

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

 

Sunce i Mesec imaju loš aspekat sa Neptunom (laž, obmana) što ukazuje da mnoge stvari koje će se pisati o njima neće biti tačne. Položaj Severnog Mesečevog čvora predstavlja oblast gde čovek nešto uči. U slučaju princa Vilijama, ta lekcija se odnosi na porodične odnose, ali i na izloženost javnosti. Zanimljivo je da se uz bogatstvo koje poseduje, vidi mogućnost nesuglasica sa bračnom partnerkom oko trošenja novca, naročito kada su rashodi usmereni ka deci. Aspekti ukazuju da njegov um jako brzo radi, da ume da bude nervozan, nestrpljiv, impulsivan.

 

Sin mu je pravi majmunčić: Princ Vilijam jedino ovako može da smiri malenog Džordža!

 

 

 

Kod Kejt Midlton situacija je takođe vrlo zanimljiva. U svakoj natalnoj karti se nalazi tačka Fortune. Ona predstavlja karmičku nagradu. Za sve ono dobro što čovek radi u prošloj inkarnaciji, sada mu se to negde vraća. Kod nje je tačka Fortune u polju braka što ukazuje da se njoj dobro vraća preko bračnog partnera. Aspekti ukazuju da je ljubav osnova njenog braka. Ono što je zanimljivo, a vidi se iz njenog horoskopa, da njeni roditelji nisu oduševljeni princem. Severni Mesečev Čvor se kod nje nalazi u znaku Raka (baš kao i kod njenog muža) što ukazuje da imaju istu karmičku lekciju: formiranje porodice. Severni Mesečev Čvor se nalazi u polju javnosti, što potvrđuje ono što se vidi i kod princa Vilijama, da im je dato da budu stalno u javnosti i da je potrebno da nauče kako da se izbore sa tim.

 

Doktori su se zavetovali da će čuvati tajnu: Procureli detalji porođaja Kejt Midlton!

 

Foto: Reuters
Foto: Reuters

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...