Nisu izdržali

Ljubav pukla pod pritiskom javnosti: Raskinuli Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Par se prošle nedelje posvađao i svoju vezu stavili su na čekanje
Celebrities
00:16h Autor:
Ljubav pukla pod pritiskom javnosti: Raskinuli Filip Živojinović i Aleksandra Prijović
Foto: Instagram Printscreen / Carpediem_fbz

Velika ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića nije izdržala pritisak javnosti! Iako su važili za skladan par, pevačica i Brenin pastorak raskinuli su vezu posle šest meseci.

Zbog Filipovih poslovnih obaveza u Americi, par je održavao vezu na daljinu. Živojinović je poslednjih nedelja uspeo da ostane duže u Srbiji kako bi malo više vremena provodio sa Aleksandrom. Međutim, prema navodima izvora bliskog Prijovićevoj, njih dvoje su se prošle nedelje posvađali i svoju vezu stavili na čekanje.

"Od Viktorovog rođendana na kom su se prvi put ozbiljno posvađali zbog pevačicinog bivšeg dečka Ljubomira Perućice, Aleksandra i Filip se sve češće svađaju. Prošle nedelje su se baš posvađali, Aleksandra je otišla za Austriju gde je imala zakazane nastupe, a Filip je ostao u Beogradu i od tada se nisu pomirili. Aleksandra se strašno naljutila, da je čak i skinula Filipove inicijale sa svog instagram profila. Baš joj je teško, ali mora da radi, pa je odlučila da porazgovaraju kad se ona vrati u Srbiju što bi trebalo da budu danas", rekao je izvor blizak pevačici za "Pinkov" portal.

"Zaista ne želim da komentarišem, to je moja stvar", rekla je Aleksandra.

Devojka Miloša Bikovića uhvaćena sa drugim: Njegov potez oduševio sve! (FOTO)

A photo posted by @aleksandraprijovic on May 15, 2016 at 7:23am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs