Skandal

Lepa Brena završila u policiji: Menadžer je prijavio, kolega ostavio na cedilu!

Velagić je pozvao organe reda i prijavio pevačicu zbog prevare, a najavljuje da će u utorak, posle praznika u Nemačkoj, protiv nje podneti tužbu
Celebrities 16.05.2016. - 09:45h Autor: Avaz
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Lepa Brena i Zvezda Granda Amar Jašarspahić Gile trebalo je da održe koncert u nemačkom gradu Hagen.

 

Međutim, sve je otkazano u poslednjem trenutku, zbog, kako tvrdi organizator Husein Velagić, Breninog neprofesionalizma.

 

Naime, pevačica je odbila da nastupa dok joj ne bude isplaćen dogovoreni honorar. Velagić joj je, priča se, ranije isplatio deo novca i trebalo je da joj da još 2.000 evra pre početka koncerta. Kako to nije učinio, ona je odbila da dođe u dvoranu. S obzirom na to da sala nije bila puna, organizator je odbio da da ostatak novca jer joj je ranije na ime kapare, navodno, uplatio 7.000 evra.

 

Velagić je potom pozvao policiju i prijavio pevačicu zbog prevare. Najavljuje da će u utorak, posle praznika koji je u Nemačkoj, protiv nje podneti tužbu.

 

Velagić tvrdi da je policija od Brene uzela novac koji je dobila za taj koncert, a kako ga nije održala, kako on kaže, novac je morala da vrati, da bi se vratio publici zbog kupljenih ulaznica.

 

Viktor Živojinović divljao auto-putem 150 na sat: Izvlačio se na Brenu, policija ga ipak kaznila

 

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Međutim, Brenin menadžer Bane Obradović tvrdi da Velagić nije ispoštovao dogovor. Takođe, demantuje da je policija uzela novac od nje i da je više od sat zadržala na ispitivanju.

 

"On uopšte nije dao novac, ništa nije platio, ni rasvetu, razglas. To mogu da potvrde svi koji su te večeri bili u dvorani. Zapravo, problem je nastao onda kada je Brena od njega tražila da potpišu ugovor jer ona nigde neće da radi ukoliko sve nije regularno. Velagić nije hteo da potpiše ugovor da bi izbegao plaćanje poreza. Sa druge strane, policija nije uzela samo Breninu izjavu već je obavila razgovor sa svima koji su bili uključeni u organizaciju, muzičarima, konobarima. Ona je došla u Nemačku iako joj nije ranije isplaćen honorar, mada je bio dogovor da sve dobije unapred. Znači, nije tačno da joj je dao deo novca, a da je ostatak trebalo te večeri. Od njih nije dobila ništa", rekao je Obradović i istakao da Brena nije zadržana u policiji jer je noć kasnije nastupala u Holandiji.

 

Poznavaoci muzičkih dešavanja u Nemačkoj tvrde da Velagić nikad nije bio menadžer, već da se inače bavi prodajom mesa, ali i da Brena nije prva koju je prevario na sličan način.

 

Kada je pevač Amar Gile čuo da policija u hotelu razgovara s Brenom, zajedno s njenim muzičarima, pobegao je iz dvorane na službeni ulaz. Nije se pojavljivao u hotelu dok policija nije završila svoj posao.

 

Dame, iskoristite trik: Policija nikad ne piše kaznu ovim ženama!

 

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...