Tuga

Marinko Madžgalj se krstio 20 dana pred smrt: Svečani čin obavljen na Ostrogu!

Madžgalj je poslednjih nekoliko meseci boravio u Podgorici, da bi pre manje od mesec dana došao u Beograd, a zbog pogoršanog zdravstvenog stanja primljen je u bolnicu, gde je i preminuo
Celebrities 28.03.2016. - 13:48h
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Glumac Marinko Madžgalj u subotu po podne izgubio je bitku sa opakom bolešću, a dvadeset dana pre nego što će da napustiti ovaj svet glumac se krstio.

 

On je zajedno sa prijateljem Dušanom Kovačevićem, koji će biti kršteni kum, otišao pod Ostrog, gde je i obavljena svečani čin krštenja. Marinko je za kuma uzeo upravo Dušana, a on se dirljivom porukom oprostio od svog prijatelja.

 

"Naravno da sam pristao. Otišli smo u manastir Ostrog i obavili čin krštenja. Nisam ga pitao zašto je baš tada odlučio da se krsti, jer je to njegova lična stvar", rekao je Kovačević za Alo.

 

Poslednja poruka Marinka Madžgalja tera suze na oči: Ovo je poželeo svim damama! (FOTO)

 

"Već dugo nas je spajalo pravo prijateljstvo, onda si me pre 20 dana učinio ponosnim pozvavši me da ti budem kršteni kum. Znam da te čuvaju anđeli i da ćeš tamo, kao i svugde pre, napraviti dobru atmosferu. Neka sada i oni malo osete kako te je dobro imati. Uostalom, i sam znaš da se jednog dana moramo ponovo sresti, Maki moj", oprostio se Kovačević od prijatelja.

 

Inače, Madžgalj je poslednjih nekoliko meseci boravio u Podgorici, da bi pre manje od mesec dana došao u Beograd, a zbog pogoršanog zdravstvenog stanja primljen je u bolnicu, gde je i preminuo. Iako su mnogi verovali da će glumac dobiti bitku sa rakom pankreasa, to se, nažalost, nije dogodilo.

 

In memoriam: Marinko Madžgalj (1978-2016)

 

Vest o smrti glumca, njegovi prijatelji i kolege primili su sa tugom i nevericom. Oni su se od njega emotivnim porukama oprostili na društvenim mrežama, a glumica Dara Džokić rekla je da je "Atelje 212" ponovo zavijen u crno.

 

Komemoracija će biti održana u utorak 29. marta u 11 sati na Velikoj sceni "Mira Trailović" pozorišta "Atelje 212". Sahrana će se održati istog dana na Novom bežanijskom groblju u Beogradu, a opelo počinje u 14.30.

 

Marinko Madžgalj, džentlmen u svakoj prilici: Ovako je govorio nakon razvoda sa Dubravkom Mijatović!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...