Dirljivo

Rade Šerbedžija održao govor u Gaginu čast: Ovako se obratio Mileni Dravić (FOTO)

Glumac Rade Šerbedzija je pored mnogih drugih kolega prisustvovao komemoraciji Dragana Nikolića i u svom stilu recitovao u Gaginu čast
Celebrities
16:16h Autor:
Rade Šerbedžija održao govor u Gaginu čast: Ovako se obratio Mileni Dravić (FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

U Ateljeu 212 održana je komemoracija Draganu Nikoliću. Okupila se kulturna elita BG-a, veliki broj glumaca, političara i drugih ljudi iz javnog života. Međutim, najupečatljiviji momenat su reči Radeta Šerbedžije koje je uputio Mileni Dravić, piše Espreso.rs.

"Svako od nas nosi svoga junaka u svojim sećanjima. Sasvim sam siguran da bi Dragan Nikolić bio u prvom timu jugoslovenske kazališne reprezentacije", rekao je Rade.

Šerbedžija se dotakao prvog Gaginog pojavljivanja u filmu Kad budem mrtav i beo i rekao da su se svi odmah zaljubili u to tamnoputo lice.

On se osvrnuo i na njegove uloge i istakao da su imale nešto zajedničko - jednostavnost i iskrenost, i da je u tome tajna Dragana Nikolića."Gaga je bio najveći laf koji se pojavio na beogradskom asfaltu. Svojom mađioničarskom magijom znao je od Dragana postati Dragan i Milena. Znali su u paru tako zasijati. Gago, moj dragi, pre par meseci rekao si mi: Rašo, ti nisi moj filmski brat, ti si moj pravi brat. Gago, ti nisi samo moj brat, ti si brat svih nas", kroz suze je rekao Šerbedžija.

Za kraj, Šerbedžija se obratio Mileni.

"Milena. Ti trebaš sada biti Milena i Dragan", završio je glumac.

U Beogradu osvanuo grafit posvećen Draganu Nikoliću: Flojd ponovo vozi (FOTO)

Foto: Kurir / Dragana Udovičić
Foto: Kurir / Dragana Udovičić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs