Ne skida burmu

Majkl Daglas: Ketrin i ja nismo u krizi, samo smo se privremeno razišli

Mediji su u krizi, ja i žena smo dobro, rekao je glumac novinarima u Berlinu na promociji svog novog filma Iza kandelabra
Celebrities
13:42h
Majkl Daglas: Ketrin i ja nismo u krizi, samo smo se privremeno razišli
Foto: Reuteur

Iako svi svetski mediji bruje o skupocenom razvodu poznatog holivudskog para Ketrin Zita Džouns - Majkl Daglas, popularan glumac je negirao ove tvrdnje i rekao da nema krize u njihovom braku.

Bez obzira na to što bi mnogi život odvojeno posmatrali kao trenutak ljubavnog brodoloma, zvezda filma "Niske strasti" kaže da nije u problemima sa dugogodišnjom suprugom.

Daglas (Michael Douglas) je juče u Berlinu promovisao film o pijanisti Liberačiju, Iza kandelabra ("Behind the Candelabra").

Odgovarajući na ono što novinari pišu već nedeljama, sa i dalje vidljivim prstenom na ruci, on je upitao:

"Ja imam krizu kod kuće? Ne, mislim da su mediji u krizi. Mi, mi smo u redu. Žena i ja smo dobro. Privremeno smo se razišli".

Ketrin (43) i Majkl (68) venčali su se 2000. godine i imaju dvoje dece. On se borio sa rakom grla od 2010. godine, nakon čega i počinju problemi slavnog para. Džounsova već duže pati od bipolarnog poremećaja, zbog čega je sklona čestoj promeni raspoloženja. Ali, prijatelji crnokose Velšanke tvrde da je za bračni slom kriv upravo Daglas, koji se od pažljivog supruga pretvorio u džangrizavog starca, kome je svađa postala dnevna rutina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs