Ne opterećujte se kilogramima

Snažna poruka Selme Bajrami svim ženama: Pazite na izgled, ali ne po cenu da se razbolite!

Muškarci danas vole žene sa oblinama, a najvažnije od toga je kako vi osećate u svojoj koži... Bila sam nekada mršavica i verujte mi drage žene puno se bolje sad osećam, rekla je pevačica
Celebrities 28.02.2016. - 22:39h Autor: Story.rs
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Selma Bajrami otkrila je da je imala ozbiljne zdravstvene probleme zbog opterećivanja fizičkim izgledom. Pevačica je odlučila da to podeli da svim ženama kako bi im pomogla i bila podrška, piše Story.rs.

 

"Sve vi koje ste opterećene viškom kilograma, nemojte nikada sebi dopustiti da zbog toga što vam neko kaže da ste debeli da ugrozite svoje zdravlje i postanete na kraju hodajući skelet, verujte nikom to nije privlačno", iskrena je bila pevačica, i dodala je još:

 

"Muškarci danas vole žene sa oblinama, a najvažnije od toga je kako vi osećate u svojoj koži... Bila sam nekada mršavica i verujte mi drage žene puno se bolje sad osećam... Želim i vama da nikad ne sumnjate u sebe samo zato što vam ružnu reč udeli neki bolesni um. Čuvajte zdravlje, pazite na izgled, ali ne pod cenu da se razbolite", savetovala je pevačica.

 

Muškarci sanjaju o njoj, a ona sebi nije lepa: Jedini trik Adrijane Lime za savršen izgled!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...