Bez žurbe

Tatina reč je ipak poslednja: Topalko zabranio Heleni da živi sa Slobom Vasićem!

Kada je čuo za planove svoje ćerke, rekao je da nema potrebe za žurbom i da je rano da žive pod istim krovom, kaže izvor
Celebrities 27.11.2015. - 18:11h Autor: Kurir / Alo
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevač Slobodan Vasić već nekoliko meseci uživa u ljubavnoj vezi sa Helenom Topalović, pa je želeo da njihovu romansu digne na viši nivo i započne zajednički život sa njom.

 

Međutim, to se nije dogodilo i neće u skorije vreme, jer se Helenin otac, pevač Milan Topalović Topalko, sa tom odlukom nije složio. Kada je čuo za planove svoje ćerke, rekao je da nema potrebe za žurbom i da je rano da žive pod istim krovom.

 

"Topalko nije hteo da čuje za to, smatra da je Helena mlada, a i da su kratko zajedno da bi započeli zajednički život. Sloba je bio taj koji je predložio Heleni da se više ne razdvajaju, ali na njegovu žalost, to se neće desiti. Topalko ih je posavetovao da ne žure i da uživaju u vezi kakvu imaju sada. On voli Vasića i drago mu je što toliko voli njegovu ćerku. Milan je toj vezi dao blagoslov još na početku, pušta Helenu da putuje sa Slobom i da prespava kod njega, ali brižni tata smatra da je za zajednički život još rano", rekao je za Alo izvor blizak pevaču.

 

Topalkova ćerka (18) preterala sa silikonima: Potpuno neprepoznatljiva! (FOTO)

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...