Lepotan

Ovaj lepi zavodnik je sin jednog našeg glumca i muzičara: Šarm je u genima! (FOTO)

Poznati bosanski komičar koji već godinama živi u Ljubljani, o porodici priča malo, ali ne krije ponos kad su deca u pitanju
Celebrities
22:02h
Ovaj lepi zavodnik je sin jednog našeg glumca i muzičara: Šarm je u genima! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Filip Đurić

Student fotografije u Ljubljani, 24-godišnji Filip Đurić, Đurin je sin iz prvog braka s Nevenom Đurić. Tatin jedinac odrastao je u Sarajevu s majkom, a Đuri i njegovoj porodici u Sloveniji pridružio se pre četiri godine kad je upisao fakultet otografije.

Atraktivini 24-godišnji sin jedinac Branka Đurića Đure, možda neće još dugo biti u očevoj sjeni. Poznati bosanski komičar koji već godinama živi u Ljubljani, o porodici priča malo, ali ne krije ponos kad su deca u pitanju.

Pojavio se na crvenom tepihu sa ćerkama i svi su ostali bez daha! (FOTO)

<\/div>

Njegov najstariji sin Filip, koji u Ljubljani gradi karijeru fotografa, dete je iz prvog braka s Nevenom Đurić i poput svojih roditelja, prava je umetnička duša. Filip je do svoje dvadesete godine živio s majkom u Sarajevu, no fakultet fotografije upisao je u Ljubljani, gde već četiri godine živi s tatom, njegovom suprugom Tanjom i polusestrama 19-godišnjom Zalom i desetogodišnjom Elom. Filip i sestre odlično se slažu, a sa starijom Zalom neretko je viđen u noćnom izlasku.

Prije 11 godina Filip je glumio glavnu ulogu u slovenskom filmu "Na planincah", ali ipak nije krenuo očevim stopama. Muzika je, više od glume, Filipova i Đurina zajednička strast. Za Filipov 18. rođendan tata Đuro je sa svojim bendom Bombaj štampa i sinom u Sarajevu otpevao "Mali motorin", a to je za Filipa, kojem je tata posvetio koncert, bio jedan od najlepših rođendana ikad.

Seks bomba devedesetih: Još lepša u zrelim godinama! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs