Obratila se

Prva izjava Kloi Kardašijan nakon Lamarove nesreće: Bilo je teško preživeti!

Ovo je prvi put da se rijaliti zvezda oglasila direktno nakon što je njen (bivši) muž nađen u besvesnom stanju 13. oktobra u bordelu u Nevadi
Celebrities
00:10h Autor:
Prva izjava Kloi Kardašijan nakon Lamarove nesreće: Bilo je teško preživeti!
Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan objavila je zvaničnu izjavu povodom nemilog događaja koji se desio košarkašu Lamaru Odomu.

"Poslednjih nekoliko nedelja su bile neverovatno teške. Veoma sam zahvalna porodici, prijateljima i fanovima, koji su slali svoje naiskrenije molitve i želje za Lamara. Takođe bih želela da se zahvalim svima u bolnici Sunrise, uključujući i neverovatne doktore i sestre za njihovu ljubaznost i marljiv rad. Pod njihovom sjajnom negom, neverovatni koraci su učinjeni. Nikada ne možete da budete pripremljeni na ovakvo iskustvo, ali bez ljubavi i beskonačnih molitvi za Lamara i snage koju sam dobijala od mojih bližnjih, bilo bi jako teško da se ovo preživi. Hvala vam svima na ogromnoj podršci", napisala je Kloi na svom vebsajtu.

Ovo je prvi put da se rijaliti zvezda oglasila direktno nakon što je njen (bivši) muž nađen u besvesnom stanju 13. oktobra u bordelu u Nevadi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs