Ljubav

Željko Joksimović: Bez Jovane ne bih mogao da živim!

Volimo se kao prvog dana, a za još dece ima vremena, kažu voditeljka i pevač
Celebrities
18:56h
Foto: Story

Željko i Jovana Joksimović jedan su od najskladnijih parova na domaćoj estradi, a o svojoj ljubavi i porodičnim planovima neretko govore u medijima.

 

Bračni par Joksimović kaže da za proširenje porodice ima još vremena, a zasad najviše uživaju jedno u drugom i zato svugde idu zajedno.

 

"To se nikada ne planira. Naravno da želimo još dece, ali polako... Sve dođe u pravo vreme," odgovorila je Jovana Joksimović na naše pitanje da li ona i Željko razmišljaju o još jednoj bebi. Par ima sina Kostu, koji se rodio aprila 2014. godine. Zasad, kažu, uživaju jedno u drugom svakog dana.

 

"Volimo se kao prvog dana," kažu, a Jovana nam je otkrila i tajnu dobrog izgleda.

 

"Verujte mi da ne treniram uopšte, još uvek imam sreće sa izgledom, pa je činjenica da ne moram. Međutim, mislim da ću uskoro početi... Jer, znate da se kaže za žene da uvek sebi pronađu neku manu. Pa, eto i ja mislim da uvek može bolje."

 

Jovana Joksimović blista u Željkovom zagrljaju (FOTO)

 

A da li će, kada zađe u neke godine, praktikovati i plastičnu hirurgiju?
"Nikada neću zaći u godine kada će mi biti potrebna plastična hirurgija. Dok ja zađem u te godine, ko zna šta će da izmisle," kaže Jovana Joksimović.

 

A Željko nam je na to rekao da je njegova supruga superžena.

 

"Ona je zaista jedinstvena. Superžena bez koje ne bih mogao da funkcionišem. Ona je moj savetnik, i ja poslušam sve što kaže. Ja njoj uopšte ne moram da delim savete."

 

Jovana je pomalo pocrvenela i postidela se na ove reči svog supruga.
"Željko, molim te!" rekla je s osmehom, i dodala: "Šalu na stranu, mislim da svaka žena koja je u braku, ima posao i dete radi isto što i ja. Samo je bitno dobro se organizovati, a ja se svakako trudim da sve postignem."

 

A mi smo ih pustili da uživaju i primaju komplimente, što na račun Jovaninog izgleda, što za Željkov novi album koji je oduševio njegove fanove.

 

Na odmor sa dve dadilje: Željko i Jovana Joksimović letuju daleko od očiju javnosti

 

Foto: Kurir / Dragana Udovičić
Foto: Kurir / Dragana Udovičić


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...