Jedva čekaju

Bliži se veliki dan: Goca Tržan i Raša kupili burme!

Neću se venčavati u crkvi, to sam jednom obavila i neću više. Nemamo potrebu, drugačiji smo par i imamo neku potpuno drugu viziju kako to treba da izgleda - kaže srećna mlada
Celebrities
09:34h Autor:
Bliži se veliki dan: Goca Tržan i Raša kupili burme!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Popularna pevačica Goca Tržan (41) i njen verenik Raša Novaković (27) užurbano se pripremaju za venčanje koje su zakazali za 20. septembar.

Pored brojnih poslovnih obaveza, budući supružnici posebnu pažnju posvetili su odabiru garderobe, ali i burmama koje će razmeniti tog dana. S obzirom na to da su svesni da su jedno drugom suđeni, već su odlučili da će venčano prstenje neprestano nositi kako bi ih sve vreme podsećali jedno na drugo.

Ekskluzivna haljina: Severina daje 3.000 evra za venčanicu!

"Neću se venčavati u crkvi, to sam jednom obavila i neću više. Nemamo potrebu, drugačiji smo par i imamo neku potpuno drugu viziju kako to treba da izgleda. Nisam formalan tip, a nije ni Raša, stvarno nismo previše opterećeni time kako će sama svadba izgledati. Želimo da naši gosti budu lepo ugošćeni i da hrana bude kvalitetna. Kada gosti uđu u Vilu Jelena, treba da im bude prijatno, a ne da se plaše da ne obore neki deo dekoracije. To je jedan od najlepših prostora za takve prigode, a opet ima neku vrstu topline. Volela bih da bude veselo", rekla je srećna mlada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs