Tuga

Porodična drama Selin Dion: Ispuniću poslednju želju svom suprugu!

Pevačica je podelila sa javnošću porodičnu dramu koju preživljava zbog suprugovog lošeg zdravstvenog stanja
Celebrities
03:14h Autor:
Porodična drama Selin Dion: Ispuniću poslednju želju svom suprugu!
Foto: AP/Jan Woitas

Rene Anželil (73), suprug slavne pevačice Selin Dion, bori se sa rakom grla i njegova poslednja želja je da Selin bude uz njega kada on umre.

Pevačica je podelila sa javnošću porodičnu dramu koju preživljava zbog suprugovog lošeg zdravstvenog stanja.

Selin Dion kroz suze otkrila: Nemam budućnost, živim dan po dan! (VIDEO)

"Pitala sam ga: 'Da li se plašiš? Razumem. Pričaj mi o tome.' A on mi je odgovorio: 'Želim da umrem u tvom naručju.' Rekla sam mu: 'U redu, biću tu, umrećeš u mojim rukama'."

Rene je suprugu nagovorio da se vrati svojim nastupima u Las Vegasu, iako se plaši kada nije ona kod kuće sa njim. Par je u srećnom braku od 1994. i imaju troje dece, Nelsona, Edija i Rene-Čarlsa.

"Ne zaboravite, on je vodio moj bend celog života. Tako da ga boli što me ne viđa ceo dan i što ovde radim. Ali, on želi da nastavim sa nastupima, da dajem intervjue. Ipak, plaši ga kad nisam kod kuće sa njim", rekla je Selin i dodala:

"Ne želim da budem ovde, to mi nije potrebno. Nemojte me shvatiti pogrešno, volim da pevam ljudima, ali imam svoje prioritete. Mislim da sam za sada dobro. Kada se to desi, biće jako teško. Moj najteži posao je da kažem suprugu da smo dobro, da se staram o deci. On će nas gledati sa drugog mesta."

Poslednja želja moje supruge na samrti bila je da mi nađe ženu: Tužna priča koja vas dirnuti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs