Upoznajte Aidu Jespiku

Žena savršenih proporcija: Ova seksi voditeljka pravi je lepak za fudbalere! (FOTO)

Nekadašnja misica iz Venecele slomila je srca mnogih evropskih fudbalera, a pažnju i dalje privlači postavljanjem provokativnih fotografija na Instagram
Celebrities
13:16h
Žena savršenih proporcija: Ova seksi voditeljka pravi je lepak za fudbalere! (FOTO)
Foto: Profimedia

Aida Jespika (33) važi za jednu od najlepših žena sveta. Kada je imala 21 godinu ova atraktivna Venecuelanka savršenih mera (90-60-90) preselila se u Italiju gde je izgradila karijeru kao top model, TV lice, šou devojka, ali i lepak za fudbalere!

Muškarci odlučili: Ovako izgleda telo najzgodnije žene na planeti! (FOTO)

Prelepa Venecuelanka je prvo bila devojka Kristijana Vijerija. Potom je dve godine bila u braku sa defanzivcem Mateom Ferarijem (igrao za Inter, Đenovu, Parmu, Romu, Beiktaš, danas je u Montreal Impaktu), sa kojim je dobila i sina Arona. Ipak, razveli su se jer ona nije želela da živi u Turskoj dok je on igrao za bešiktaš.

Potom je bila sa Adrijanom Mutuom i Mesutom Ozilom, a onda se julu 2012. godine udala za venecuelanskog milionera Leonarda Gonzalesa... Ipak, brak je trajao samo 100 dana, a Aida kaže biznismeni ne mogu da se mere sa fudbalerima...

Svetsku slavu je stekla 2007. godine kad se neko vreme viđala sa italijanskim kontraverznim političarem, Silvijem Berluskonijem.

Bastijan pre Ane Ivanović: Zašto su ga prozvali nemačkim kaubojem?

Inače, Aida je 2002. godine proglašena misicom Venecuele. Roditelji su joj, pogađate, operski pevači. Iako je ime dobila po njegovoj najpoznatijoj operi, vrlo je verovatno da Aida pojma nema ko je Đuzepe Verdi.

Ova seksi voditeljka i nekadašnja misica iz Venecele slomila je srca mnogih evropskih fudbalera, a pažnju i dalje privlači postavljanjem provokativnih fotografija na Instagram.

Ovako ne sme svako: Manekenka izazvala pravu pometnju među muškarcima! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs