Iznenađenje

Severina čestitala Igoru rođendan: Neobičan gest rasplakao Kebinog sina! (FOTO)

Igor je sinoć kod kuće napravio rođendansku žurku, pa je ovaj Severinin gest poslužio kao odlična uvertira u celu slavljeničku priču
Celebrities
09:26h Autor:
Severina čestitala Igoru rođendan: Neobičan gest rasplakao Kebinog sina! (FOTO)
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Pevačica Severina Vučković juče je postavila bilbord s rođendanskom porukom ispred Kebine kuće na Bežanijskoj kosi.

Hrvatska pevačica je, dan ranije, na simpatičan način čestitala 28. rođendan svom dečku Igoru Kojiću, kome je na ogromnoj tabli postavljenoj na prikolici preko puta roditeljskog doma napisala:

"Ljubavi moja, sretan rođendan, volimo te - a onda je šifrovano u srcu spojila slova A i S, S, S - što predstavlja samo njima znane šifre kojima se inače često sporazumevaju i putem Instagrama.

Moguće je da se A i S odnosi na inicijale njenog sina Aleksandra i nje same.

Fanovi podivljali: Severinina fotografija zapalila Instagram! (FOTO)

Foto: Kurir / Stefan Jokić
Foto: Kurir / Stefan Jokić

Kako Kurir saznaje, Igor je sinoć kod kuće napravio rođendansku žurku, pa je ovaj Severinin gest poslužio kao odlična uvertira u celu slavljeničku priču.

"Vučkovićeva je nekoliko dana pripremala iznenađenje svom mladiću kako bi mu ulepšala divan dan. Ona je uz pomoć sestre i prijatelja naručila prikolicu s velikim bilbordom, a čestitku je sama osmislila i ispisala je svojom rukom", otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

"S obzirom na to da jedno drugom stalno nešto poklanjaju, Severini je za ovu priliku pala na pamet ova neobična ideja, koju je sprovela u delo. Nekoliko dana je telefonirala ljudima koji su učestvovali u pripremi iznenađenja. Pretpostavila je da će poruka na bilbordu biti pravi šok za Igora, što se i ispostavilo kao tačno. Kada je on juče izašao ispred kuće i ugledao to, ostao je bez teksta i malo je falilo da zaplače od sreće. Istog trenutka pozvao je Severinu i zahvalio joj se", ispričao je naš sagovornik.

Brega o Severini: Uvek je znala dobro da izabere, čim nije izabrala mene!

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs