Uživancija

Ana Sević na moru bez muža: U tanga kupaćem zavodila muškarce! (FOTO)

Pevačica se nije osvrtala na dobacivanja mladića oko nje, već se sve vreme igrala u vodi sa naslednicom Lorenom
Celebrities 28.07.2015. - 09:40h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Ana Sević s jednogodišnjom ćerkicom Lorenom letuje u Petrovcu na Moru bez supruga Darka Lazića, a Kurirov paparaco ju je uslikao kako se sa svojom mezimicom brčka u bazenu.

 

Nakon što je nedavno završila u bolnici na infuziji zbog pada imuniteta i povišenog krvnog pritiska, pevačicu su lekari savetovali da pod hitno otputuje na more, gde je vazduh zdraviji, kako bi se što pre oporavila.

 

Potpuno isceljenje: Morska voda skida prljavštinu sa duše i tela!

 

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Uprkos tome što je Lazić zbog svakodnevnih nastupa bio sprečen da krene s njom i detetom, folkerka je spakovala svoje kofere i zapucala u Crnu Goru.

 

Iako je pokušavala da se sakrije od medija, ekipa Kurira pronašla je Sevićevu u jednom luksuznom hotelu u vreme kad se kupala s malom Lorenom. Njih dve su se prvo sunčale na ležaljci, a potom je Ana devojčicu stavila u šlauf i uživala s njom u vodi.

 

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Na bebinom licu video se širok osmeh, a od radosti i uzbuđenja pljuskala se ručicama i nožicama. A kad joj se prispavalo, Anina majka Danijela, koja je inače doputovala s njima, priskočila je u pomoć i odnela unuku u sobu da je uspava, dok je Ana ostala da još malo sama uživa.

 

U tom momentu muškarci koji su se oko nje zatekli počeli su da joj dobacuju komentarišući njeno zgodno telo. Ona se pravila da ih ne čuje, ali komplimenti su joj svakako imponovali.

 

Ipak, Ana je iskulirala mladiće ne upuštajući se u razgovor s njima, pa se usredsredila na svoje piće, tako da se sve završilo samo na flertu.

 

Ognjen i Danijela Amidžić na letovanju sa sinom Matejom! (FOTO)

 

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...