Saznajte

Kim Kardašijan otkriva: Kako da se obogatite za kratko vreme!

Starleta je poznata po tome što voli da se slika gola, ali i pre nego što se razgolitila umela je da zaradi
Celebrities
10:58h Autor:
Kim Kardašijan otkriva: Kako da se obogatite za kratko vreme!
Foto: AP

U intervjuu za MarketWatch Kim Kardašijan je objasnila kako je izgradila svoje carstvo.

"Znate, mislila sam da ću, što više novca zaradim, više i potrošiti. A zapravo je suprotno. Što više zaradim, više želim da uštedim. Nisam mislila da će biti tako i zapravo sam time iznenadila samu sebe", rekla je starleta, navodeći to kao jedan od glavnih razloga zbog kojih je bogata.

Siromaštvo se briše: Ovo je mantra koja privlači bogatstvo!

Nakon toga pričala je i o svom odrastanju i rekla je da bi kao klinka uzela pozajmicu od svog oca Roberta, kupila pet pari cipela Manolo Blanik za 750 dolara i onda ih prodala na eBayu za 2500 dolara svaki par.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Imala sam sreće što su me roditelji naučili svašta o kreditima, štednji i takvim stvarima. To te ne uče u školi, a mislim da to nije dobro. Mislim da bi deca trebalo da imaju predavanja o kreditima, štednji, pozajmicama, sve je to jednostavno, a ljudi ne znaju ništa o tome".

Da podsetimo, Kim je trenutno producent u svom rijalitiju, ima uspešnu liniju odeće, kozmetičku liniju, a ove godine je izdala i knjigu. Njena aplikacija toliko je uspešna da je samo u prvih pet dana zaradila 1,6 miliona dolara.

Čime leti Donald Tramp: Luksuz i kič od kojeg boli glava! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs