Presrećna

Porodila se Lena Kovačević: Dobrodošao, Teo!

Džez pevačica ima trodgodišnjeg sina Vuka, a sada je na svet došao i drugi sin, Teodor
Celebrities
06:48h Autor:
Porodila se Lena Kovačević: Dobrodošao, Teo!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Džez pevačica Lena Kovačević rodila je drugog sina!

"Porodila sam se u GAK-u u Višegradskoj. Sve je proteklo u najboljem redu, a beba i ja se super osećamo. Presrećni smo zbog prinove, pravi je dasa", rekla je Lena, koja je svom miljeniku već dala nadimak Teo.

Ćerka našeg najpoznatijeg dramskog pisca Dušana Kovačevića i njen suprug Veljko Brčina već imaju sina Vuka koga su dobili pre tri godine, a sada su postali i ponosni roditelji naslednika Teodora.

Ovih dana porodice Kovačević i Brčina napravile su veliko slavlje u čast dolaska malog Tea. Kako je rekla, pevačica se i tokom trudnoće osećala dobro i bila je aktivna sve vreme. Organizovala je nastupe, a trudnički stomak nije joj smetao da sa osmehom na licu publiku razgali svojim predivnim glasom. Ipak, nikada nije dozvolila da porodica trpi zbog posla.

Lena Kovačević dobila priznanje za razvoj kulture u Srbiji: Nagrađena Zlatnom značkom

U ranijim intervjuima, kada je dobila prvog sina Vuka izjavila je da roditeljstvo za nju predstavlja najveću sreću i da joj je najbitnije da oko njene dece uvek postoji pozitivna energija.

Oko bebe će joj pomagati njena i porodica njenog supruga, a velika podrška biće i Vuk koji će se igrati s Teodorom čim malo poraste. Inače, Lena je sudbonosno “da” Veljku rekla pre četiri godine, kada su organizovali proslavu u jednom beogradskom restoranu u Košutnjaku. Od tada žive u srećnom i harmoničnom braku, čiju je sreću dodatno upotpunio dolazak na svet još jednog naslednika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs